2017-11-02

Šokas: FORBES šimto įtakingiausių pasaulio moterų sąraše Dalia Grybauskaitė tik 68 vietoje!



Patyriau, prisipažinsiu, šoką. Maniau, kad bent pirmame FORBES įtakingiausių moterų dešimtuke aš išvysiu mūsų Prezidentę!



Vos 68 vieta! Net kažkokia ten Beata Šidlo, Lenkijos premjerė, kuri neklauso Briuselio ir į Lenkiją neįsileidžia „pabėgėlių“ - 31 vietoje!



Netvarka pasaulyje. Net Beyoncé Knowles, dainininkė, kur užpakalį kraipo ir krūtine krato – 50 vietoje!


O kaip kardu kratė ir orą virpino mūsų Dalia! Ir ant tanko ji jojo raita, ir iš kulkosvaidžio šaudė, iš snaiperinio šautuvo, kaip ji narsiai kovėsi su rusais! Ir juos pagaliau, matyt, nugalėjo. Putinas nesiryžo pulti!

Aš, kaip buvęs atsargos karininkas, manau, kad Dalios Grybauskaitės taktika kovoje su V.Putinu buvo tokia: visus darbingus Lietuvius ji evakavo į Britų salas ir Norvegiją, kiekvienais metais po 50 tūkstančių, o į Lietuvą patyliukais sukvietė visą NATO kariuomenę.

Toliau viskas aišku: rusai galvoja, kad Lietuvoje gyvena lietuviai, o čia, pasirodo, galinga užsienio kariuomenė, ir kaip tvos tam burliokui į dantis, jokie zurofai su vanagaitėmis jam nepadės!

Tiesa, maskavimo tikslais, paliko Dalia Lietuvoje saujelę lietuvių: vaikų, nusenusių, ligotų, prasigėrusių ir 141 seimo narį. To jai pilnai pakanka maskuotei.

Gal, kai Dalia baigs Lietuvą naikinti, ir ją aukščiau FORBES pakels, į kokią antrą vietą, po Merkel, kuri už Vokietijos naikinimą yra šiais metais pirma!

P.S.

FORBES, kaip ir pasaulinės reitingų agentūros (dvi iš trijų), priklauso Rotšildams, o vieta nustatoma pagal tai, kaip jiems tarnauja. Mane pribloškė naujiena, kad Vokietijos Alternatyva Vokietijai (AfD)  partijos pirmininkė Alisa Vaidel (Alice Weidel) yra iš Rotšildų banko Goldmas Sachs, buvusi jų darbuotoja. Štai jums ir alternatyva Vokietijai! Apie tai pasakojama šiame video.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą