2017-11-12

Pabėgėlis siras Berlyno vaikų zoologijos sode išžagino... kumeliuką ponį


Vokietijos laikraštis Berliner Morgenpost lapkričio 10 dieną pranešė, kad vaikų Görlitzer parke 23 metų „pabėgėlis“ siras išžagino poni kumeliuką. Šis zoofilijos seansas vaikų akivaizdoje įvyko lapkričio 3 dieną apie 15 valandą.



Amanda F. (vardas pakeistas redakcijos) papasakojo Berliner Morgenpost: „Mano auklė buvo su mūsų sūnumi Görlitzer Parke. Jos matė, kaip vyras žagino ponį“. Auklė irgi papasakojo apie įvykį ir pasakė, kad nebenori jo komentuoti, „nes scena buvo per daug traumuojanti.“

Parko darbuotoja nufotografavo įvykį ir pranešė apsaugos tarnybai, kuri iškvietė policiją. „Pabėgėlis“, pastebėjęs, kad jį stebi, bandė pasislėpti parke. Pagal nuotrauką jis buvo surastas dar iki policijai atvykstant.

Policija 23 metų sirą apkaltino pažeidus gyvūnų apsaugos įstatymą ir „nederamo elgesio seksualinio pobūdžio veiksmais.“

Berliner Morgenpost rašo, kad vaikų zoologijos sodas yra populiarus tarp jaunų šeimų. Jame yra du poni arkliukai, du asiliukai, šešios avys ir ožkos, po dešimt vištų, ančių ir triušių“.

Parko darbuotojos žodžiais, „čia visus metus vyksta pozityvūs renginiai“, ir „gaila, kad mes sulaukėme tokio incidento“.

Pagal Vokietijos baudžiamojo kodekso 183 paragrafą „pabėgėliui“ gresia įkalinimas iki 1 metų arba piniginė bauda, jei gyvūnui buvo suteiktas didelis skausmas.

Manau, kad premjerui S.Skverneliui, organiavusiam „pabėgėlių“ vežimą į Lietuvą, pats laikas užsiimti ponių veisimu, kad geriau vyktų „pabėgėlių“  „integracija“.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą