2017-11-15

Bild: Каrlas Lagerfeldas pabėgėlius pavadino didžiausiais priešais


Pasaulinio garso dizaineris Karlas Lagerfeldas sukritikavo Angelą Merkel už jos pabėgėlių politiką Prancūzijoje vykusioje pokalbių laidoje. Jo nuomone, Vokietijoje pabėgėliai yra „blogiausi „žydų priešai“, nes kai kurie iš jų palaiko holokaustą ir turi neigiamą požiūrį į žydų tautą“. Šiuo pareiškimu dizaineris iššaukė visuomenės pasipiktinimą, rašoma Bild.


Lagerfeldas apkaltino Vokietijos kanclerę, kad ji į šalį įsileido per daug musulmonų. Savo pasirodymo per televizijos kanalą C8 pokalbių laidoje „Salut les Terriens“ metu jis pranešė apie tai, kad pasakys kažką baisaus ir pasakė: „Net jei šiuos įvykius skiria dešimtys metų, vis tiek negalima iš pradžių nužudyti milijonus žydų, o po to įleisti į šalį milijonus jų didžiausių priešų“. Jis įsitikinęs, kad jei šalyje gyvena milijonai integruotų pabėgėlių, tai aišku neverta ir toliau jų priiminėti milijonus.


Savo aštrų pasisakymą dėl „pabėgėlių“ Lagerfeldas sustiprino pavyzdžiu: „Aš pažįstu vieną vokietę, kuri priglaudė sirą mokėjusį anglų kalbą. Pragyvenęs su ja keturias dienas jis pasakė: „Didžiausias atradimas, kurį padarė vokiečiai tai holokaustas“. Jau sekantį momentą jis liko be pastogės“.


Austrų Krone Zeitung pažymi, kad beveik 22 milijardus eurų Vokietija 2016 metais išleido taip vadinamiems „pabėgėliams“.

Šiuo metu Sirijos teritorijoje nebėra stambesnių teroristų pasipriešinimo židinių, todėl nėra jokio reikalo priiminėti jokių pabėgėlių iš Sirijos, nes jiems nėra nuo ko bėgti. Juo labiau tai liečia kitų Afrikos ir Azijos šalių migrantus, tarp kurių pabėgėliai sudaro ne daugiau 2 procentų.

Manau, kad šiandieninė Lietuvos S.Skvernelio vyriausybė daro didelį nusikaltimą lietuvių tautai ir Lietuvoje gyvenantiems žydams, veždama į šalį musulmonus migrantus, priešiškai nusiteikusius krikščionių ir judėjų atžvilgiu.

Šaltiniai:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą