2017-11-13

„Trečiosios lyties“ kūrėjų antimokslinis idiotizmas ir jo pasekmės


Mokslo revizoriumi viduramžiais buvo šventosios inkvizicijos teismas. „Žemė plokščia“, - nutardavo inkvizitoriai ir joks mokslas jiems negaliojo. „Saulė sukasi aplink žemę“, - tvirtino jie, o kas su šiuo antimoksliniu idiotizmu nesutikdavo, eksperimentiškai paneigdavo šias kvailystes, keliavo ant inkvizicijos laužo.

21 amžiuje istorija pasikartojo. Neoliberalizmo inkvizitoriai Vokietijos Karlsruhe mieste gruodžio 9 dieną, pasipuošę raudonomis vokiško Aukščiausiojo teismo mantijomis nutarė, kad neegzistuoja žmogaus ir gyvūnų evoliucija, neegzistuoja genetika, molekulinė biologija, neegzistuoja elementarus sveikas protas, o galioja beprotiška neoliberalizmo ir pederastų dogma, kad kiekvienas žmogus gali būti tuo, kuo jis nori būti.



Gamta sukūrė vyrišką ir moterišką lytis, o pasaulinė pederastija išrado „trečią lytį“. Jos užguiti ar paskirti teisėjai - „genetikos specialistai“ šią lytį įteisino. Įvyko planetarinio masto antimokslinis idiotizmas ir absurdas.

Vokiškų konstitucijos farisiejų teismas amerikietiškų liberalizmo iškrypėlių pavyzdžiu išrado „trečiąją lytį“, kuriai turėtų priklausyti hermafroditai ir žmonės turintys somatinių psichikos sutrikimų, kurių poveikyje jie nesusigaudo, kokiai žmogaus lyčiai jie priklauso.

Lytis — nuo neoliberalizmo dogmų nepriklausanti požymių visuma, pagal kurią organizmai, turintys gebėjimą lytiškai daugintis, skirstomi į vyriškus ir moteriškus.

Lyties sąvoka taikoma tiek aukštesniesiems organizmams, tiek ir žemesnėms gyvybėms formoms.

Įvairiose gyvūnų organizmų vystymosi pakopose galima aptikti įvairias lyčių diferenciacijos stadijas. Pas vienaląsčius organizmus ta pati ląstelė gali būti ir kūno ir lytine ląstele. Pas daugialąsčius gyvūnus vienos ląstelės vystosi į moteriškas lytines ląsteles (kiaušinėlius), o kitos – į vyriškas lytines ląsteles (spermatozoidus). Organizmai, kurie produkuoja abi lytinių ląstelių grupes yra hermafroditai.

Lyčių atsiskyrimas turi evoliucinę prasmę, taip užtikrinamas didesnis kintamumas, nes apvaisinimo metu įvyksta kaita paveldimų požymių, kurie paveldimi iš tėvinių ir motininių organizmų.

Lytis — priklausymas organizmų grupei, kuri produkuoja vyriškas arba moteriškas lytines ląsteles.

Pas visus žinduolius, tarp jų ir žmogų, lytis apsprendžiama genotipiškai, apvaisinimo metu.

Moterų lytinė ląstelė turi 22 poras autosomų ir vieną porą lytinių chromosomų, žymimų X-chromosomomis. Vyriškos lytinės ląstelės irgi turi 22 autosomas, o lytinėse chromosomose pusė jų – Y chromosomos.
Jeigu kiaušinėlis apvaisinimas spermijumi su X-chromosoma, iš jo išsivysto moteris. Jeigu ji apvaisina spermijus su Y-chromosoma, tai vystosi vyras, kurio kūno ląstelėse yra 22 poros autosomų, viena X ir viena Y chromosoma.

Lytinių požymių vystymasis vyksta po to, kai pas embrioną diferencijuojasi lytinės liaukos ir ima veikti lytiniai hormonai. Lytiniai hormonai veikia į tam tikras audinių ląstelių chromosomų vietas ir inicijuoja RNR ir baltymų sintezę. Vyksta procesai, įvardijami kaip atgalinis ryšys: genai apsprendžia vidaus sekrecijos liaukų veiklą, o šių liaukų sekrecija savo ruožtu veikia genus.

Vokietijos AfD portale "afd-thueringen" šios partijos atstovė Nadine Hoffmann, komentuodama Vokietijos KT sprendimą, kuriuo šioje šalyje įteisinta „trečioji lytis,“ sako, kad X ir Y chromosomų mutacijos „galimos, bet jos nesukuria naujų lyties rūšių“. Jos žodžiais, „Vargu ar kas nors neigia, kad yra žmonių, kurie aiškiai nepriklauso moterų, nei vyrų lyčiai. Kadangi yra lytinių chromosomų mutacijų, pakeista hormonų gamyba ar kitos priežastys. Tai vadinamas interseksualumas arba pseudohermafroditizmas, kuris nėra biologinė lytis.“


Nadine Hoffmann kiekvieną, kas turi mokslinių įrodymų, kad egzistuoja „trečioji lytis“, juos siūlo pateikti. Suprantama, sako ji, – „tokių mokslinių įrodymų nėra.“

Hoffman rašo: „Skirtingai nuo šio lyties pseudo mokslo, mokslas žino apie galimus genų pokyčius ir jų padarinius.“ Sergant Turnerio sindromu yra tik viena lyties chromosoma X, vietoj XX. Pas tokias moteris nefunkcionuoja kiaušidės. Tai neleidžia „Turner-moteris“ priskirti naujai lyčiai. Pas vyrus yra sutinkamas Klinefelterio sindromas, jie turi XXY chromosomas. Tai sukelia sėklidžių hipofunkciją.

„Genderis – tai mokslas be mokslo“, - sako straipsnio autorė. Jos žodžiais, tai, kad yra žmonių, kurie negali būti aiškiai priskirti prie vyriškos ar moteriškos lyčių, pvz. dėl lytinių organų anomalijų, nėra naujos „trečiosios lyties“ požymis.


Nepriklausomas Federalinio Konstitucinio Teismo sprendimas?

Nadine Hoffmann mano, kad Vokietijos Konstitucinio teismo antimokslinį sprendimą sąlygojo Vokietijoje įsigalėjusios iškrypėlių organizacijos, tarp kurių išsiskiria „kairieji“ ir „žalieji“, jų visiems gerai žinomi aktyvistai-iškrypėliai: Claudia Roth ir Cem Özdemir, Daniel Cohn-Bendit ir Jürgen Trittin.

AfD atstovė abejoja teisėjų nepriklausomybe ir siūlo tai patikrinti.

Kokį košmarą iškrypėliai rengia Europos tautoms?

Vokietijos laikraštis "Sueddeutsche Zeitung" AT surengtą bakhanaliją pavadino „revoliuciją“.

Ši permanentinė iškrypėlių „revoliucija“ turės skaudžias pasekmes. Laikraštyje rašoma, kad pirmiausiai bus keičiami asmens duomenys, kad trečioji lytis būtų įtraukta į registracijos knygas. Tam reikės keisti regitracijos įstatymus. Ši nutartis įneš sumaištį į santuokos registraciją nes neaaišku, ar žmogus su neapibrėžtais lytiniais požymiais galės „tuoktis“ su žmogumi turunčiu lytį, kaip yra su lytį turinčių homoseksualistų „santuokomis“. Pakeitimai turės pakeisti ir tradicinį kreipinį „gerbiami ponai ir ponios“, dabar ZC nuomone, kreipinys bus „gerbiami žmonės“.

Pasaulis 1917 metais pergyveno bolševikų revoliuciją, kuri sukėlė rusų ir kitų Rusijos imperijos tautų genocidą, per kurį žuvo 80 milijonų žmonių, 2017 metais vyksta lytinių iškrypėlių sukelta revoliucija, kuri, mano giliu įsitikinimu, dar baisesnė ir sunaikins baltųjų rasę.

Lietuvai matau vienintelį išsigelbėjimo iš to košmaro kelią – trauktis iš ES.

Biomedicinos dr. Algimantas Lebionka

Nuorodos:










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą