2019-02-05

Aš teigiu, kad Grybauskaitė ir Skvernelis yra didžiausia grėsmė Lietuvos saugumui



Vakar, vasario 4 dieną, Valstybės saugumo departamentas mus supažindino su grėsmėmis Lietuvai. Sąraše atsirado vietos net naujai grėsmei – Kinijai, nors ji kitame pasaulio krašte.

Gaila, bet didžiausiai grėsmei Lietuvos saugumui vietos neatsirado, o ji visai šalia mūsų: viena Kudirkos aikštėje, o kita Daukanto aikštėje. Didžiausia grėsmė Lietuvos saugumui, mano nuomone, yra Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė ir Lietuvos premjeras Saulius Skvernelis. Yra ir mažesnė grėsmė Lietuvos saugumui už Grybauskaitę ir Skvernelį: tai aklas, kurčias ir neadekvatus Lietuvos saugumas. Žinoma, kad apie jį nėra ką net kalbėti, jei jis nesugeba susieti užtvarų aplink vyriausybę, seimą ir prezidentūrą statymą su grėsmėmis Lietuvos saugumui.







Nuo 2017 metų Grybauskaitės – Skvernelio tendemas ėmė kurti pagrindinę grėsmę Lietuvai – vežti iš užsienio į Lietuvą nelegalius migrantus iš pasaulio regionų, kuriuose šeimininkauja islamo terorizmas. Šie potencialūs teroristai buvo pavadinti „pabėgėliais“, nors visi puikiai supranta, kad šie žmonės ES valdantiesiems liberal-komunistams buvo reikalingi terorizuoti Europos gyventojams, ką jie ir darė Prancūzijoje, Vokietijoje, Švedijoje, Ispanijoje ir kitose ES valstybėse. Štai nuo šitų vežamų žmonių, kurie gali turėti teroristinę praeitį, ir buvo imtos statyti aplink valdžios įstaigas užtvaros.

Grybauskaitės ir Skvernelio iniciatyva gruodžio 4 dieną seimas pritarė JTO Globalios migracijos paktui, kuris garantuoja, kad ilgainiui Lietuva bus sunaikinta atėjūnų ordų. Dalia Grybauskaitė vardan šiltos vietos Briuselyje, kurios ji siekia, pasirengusi paaukoti visus mūsų valstybės interesus, jos piliečių saugumą. Intelekto ir kompetencijos stygių buvęs policininkas Skvernelis kompensuoja pareigūno paklusnumu ir konformizmu. Tai idealus liberal-komunistinio rojaus angelas-sargas.


Vengrams nereikia tvoromis aptverti valdžios pastatų, nes jų saugumo doktrina: nulinis pakantumas migracijai

Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Sijarto pareiškė, kad jo valstybė vykdo nulinio pakantumo migracijai politiką ir neparems nei vieno dokumento, kuris remiasi JTO Globalios migracijos paktu. Vengrija atsisakė nuo visų Europos Sąjungos pasiūlymų, kuriais siekiama vieningos migracijos pozicijos visoms valstybėms narėms.

„Pro-migraciniai politikai niršta“, - pasakė ministras. Kiekvieną ES dokumentą jie stengsis susieti su JTO Globaliu migracijos paktu. Vengrija nepalaikys nei vieno susitarimo, kuris palengvins imigraciją.

„Dokumentas, dėl kurio nėra vieningo susitarimo visų valstybių-narių, negali būti atramos tašku“, - pasakė jis, o „kiekvienas, kuris atsisakys migracijos, bus mūsų sąjungininkas“.

Grybauskaitė ir Skvernelis niekada nebus Vengrijos ir kitų Višegrado grupės valstybių sąjungininku, nes jie už Lietuvos sunaikinimą, jie už Globalios migracijos paktą.

Naujas Grybauskaitės ir Skvernelio išpuolis prieš Lietuvą ir jos žmonių saugumą buvo paraiška atsivežti iš Italijos penkis Afrikos juodaodžius, kurie nelegaliai atvyko į Italiją sausio 30 dieną.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą