2019-02-15

Vasario 16: atleiskite, brangūs Draugai, nežinau su kuo jus sveikinti



Aš ne pesimistas, aš realistas. Aš turiu akis, moku skaityti, moku tarpusavyje susieti kelis įvykius, kelis faktus, todėl keliu sau klausimą: kam man švęsti tai, ko nėra?

Ar nepriklausomas yra ligonis, kuris prijungtas prie dirbtinės kraujotakos aparato? Arba pasakysiu dar tiksliau: ar laisva į vortinklį patekusi musė, į kurios organizmą voras jau suleido ją virškinančius fermentus?

Pametėsiu kelis visiems gerai žinomus faktus:

Kunigaikštis Gediminas žydams suteikė bajorų teises. O savo tautiečiams lietuviams? Lietuvius ilgainiui pavertė vergais-baudžiauninkais. Prezidentė Grybauskaitė žydams masiškai dalina Lietuvos pilietybes. O lietuviams? Iš lietuvių pilietybes ji atima. Šių metų Davoso forume Rusiją atstovavo vyriausias Rusijos rabinas Berl Lazaras, o trys pagrindiniai kandidatai į Ukrainos prezidentus yra Valcmanas (Parošenka), Kapitelman (Timošenka) ir Zelenskis. Sausio 10 dieną Vyšegrado šalių lyderiai tarėsi Jaruzalėje. JAV prezidento Donaldo Trampo duktė Ivanka, žentas, pirmasis patarėjas, ir jų vaikai yra žydai, Barakas Obama irgi buvo žydas pagal motiną. Tai keli faktai, bet ne tai svarbiausia. Kertinis akmuo šioje Siono istorijoje buvo padėtas 1913 metais, kai buvo įkurta JAV Federalinio rezervo sistema, privatus centrinis bankas, nepriklausantis amerikiečių tautai. Ją įkūrė Europos žydai bankininkai, su Rotšildų klanu priešakyje. Gerokai prieš tai jie buvo privačius centrinius bankus jau įkūrę Europoje. Jau tada buvo nuspręstas tolimesnis pasaulio likimas, visi tolimesni pasaulio įvykiai. Pinigų sistema – valstybės kraujotaka, kas ją valdo, valdo valstybę. ES kraujotaka priklauso privatiems žydų tautybės bankininkams. Ar dar reikia kokių klausimų? Ar sveiko proto žmogus gali patikėti, kad ES valdo neadekvatus alkoholikas Žanas Klodas Junkeris? Nevardinsiu tos nupirktos ir už kompromatų virvelių tampomos Briuselio degeneratų šutvės, butaforinio nupirktų pajacų parlamento. Bjauru.

Vasario 16 dienos proga lietuvių tauta bus eilinį kartą pažeminta ir apspjaudyta, suteikiant partizanų šmeižikui Ivaškevičiui Nacionalinę kultūros ir meno premiją. O ką? Ar tai pirmas kartas? O kaip su Vytimi Lukiškių aikštėje, surūdijusiu vamzdžiu prie Neries? Į mus nuolatos šluostosi kojas, kaip į mazgotę, mes juk įpratę. Leis pasivaikščioti su fakelais? O žinote kam? Kad eilinę savo šmeižikišką knygą kokia nors samdoma vanagaitė papuoštų iliustraciją su prierašu: marširuoja žydšaudžiai, jie negrąžina žydų turto, jie antisemitai, ksenofobai, rasistai, naciai, fašistai... juk tam skirtas visas šitas cirkas?

Rytoj Vasario 16 diena. O su kuo man Jus sveikinti, mieli Draugai? Aš nežinau. Gal Jūs žinote?


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą