2019-02-22

Ūmios paksistų diarėjos priežastis - Kazimiero Juraičio ketinimas vykti pas Putiną


Manau, kad pas Europos parlamento nario Rolando Pakso padėjėją Ivanauską&Co prasidėjusios ūmios diarėjos priežastis "Laisvame laikraštyje" - pretendento į Lietuvos prezidento postą Kazimiero Juraičio ketinimas vykti pas Vladimirą Vladimirovičių Putiną.
Paaiškinsiu. Paksas jau 10 metų laimingai leidžia laiką Europos parlamente. Čia gauna 20 tūkstančių eurų per mėnesį atlyginimą ir dar 25 tūkstančius eurų per mėnesį priedą, kad galėtų samdyti, ar nesamdyti (niekas to nekontroliuoja), savo tarnus. Tarp šių tarnų ir minėtas diarėja susirgęs Ivanauskas&Co.


Per 10 metų darbo bitelė Apis paksensis EP kalbėjo vieną kartą, skaitė lietuviškai iš popierėlio, apie savo vargus dėl neįvykusios prezidentystės. Tai ir visi šio parlamentaro nuopelnai: vienas niekam neįdomaus popierėlio perskaitymas, už kurį mes sumokėjome 5,4 milijonus eurų. Taip taip, viskas teisingai, vieno popierėlio perskaitymas mums per 10 metų kainavo 5,4 milijono eurų! Tai štai koks R.P. naudingumo Lietuvai koeficientas! (Teisingumo vardan tenka pripažinti, kad ir kitų Lietuvos deleguotų deputatų naudingumo koeficientas panašus, o Petras Auštrevičius, be to, kaip skelbia užsienio spauda, dar yra papirktas Džordžo Sorošo).
Visa šita komedija tęsis ir toliau, jei paiki Lietuvos piliečiai ir toliau tikės, kad R.Paksas yra euroskeptikas, kad jis nori gerų santykių su Rusija, kad visus slavofilus, savo elektoratą, jis nuves į šviesų rytojų Maskvos glėbyje.
Bet štai, kaip perkūnas iš giedro dangaus, Kazimieras Juraitis, kuris pažada pirmąjį vizitą, jei taps Lietuvos prezidentu, surengti tiesiai į Maskvą, kad čia apkabinti Vladimirą Vladimirovičių ir pradėti draugauti su Rusija. Toks pasikėsinimas į Pakso elektoratą ir sukėlė, manau, diarėjos priepuolį pas Pakso padėjėją&Co. 
Suveikė pagrindinis zoologinis refleksas: kaului iškilo pavojus, todėl ir išgirdome au, au, au... ant Kazimiero Juraičio ir visų jo kolegų: Stanislovo Tomo, Zigmo Vaišvilos ir kitų.
Nuorodos: 
https://lebionka.blogspot.com/2019/02/lolasvili-uzburtas-sikpopieris-ir.html https://lebionka.blogspot.com/2019/02/opa-opa-i-pakso-zopa.html http://lebionka.blogspot.com/2017/11/judas-pardavinejantis-lietuvos.html

P.S.: Aš tik už gerus santykius su visais kaimynais, bet aš prieš Europos parlamentą, kurį nedelsiant reikia reformuoti, kad jis dirbtų, o ne parazituotų.  





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą