2019-02-14

Babuinas gėjus ir Merkel svečiai iš neolito: kokie jie panašūs!


Afrikiečiai nei geri, nei blogi, jie kitokie, ypač tie, kurie gyvena į pietus nuo Sacharos. Jie praėjo kitokią evoliuciją, jiems gydytojai išrašo kitas vaistų dozes, jų vidutiniškai 200 gramų mažesnės smegenys, o tenykščiai pigmėjai ir bušmenai, pavyzdžiui, su baltaisiais net negali turėti bendrų palikuonių. Skirtumai per daug dideli, kad afrikiečiai su europiečiai galėtų sugyventi, o tokia sumaišyta visuomenė sėkmingai vystytis. Suprantama, globalistams sorošininkams ir liberalams objektyvi realybė neegzistuoja, jie gyvena paralelinėje realybėje, kurioje vienintelis gamtos dėsnis – politkorektiškumas. Štai šito globalistinio politkorektiškumo vaisius dabar ir valgo  nuo 2015 metų Europa, kai pasaulio pinigų šeimininkai ėmė vykdyti europiečių genocido eksperimentą, vežti į senąjį kontinentą milijonus necivilizuotų Afrikos ir Azijos gyventojų.



Europiečių „kultūrinis praturtinimas“

Vasario 11 dieną du Vakarų Afrikos gyventojai Švarcvaldo miško laukymėje, prie 33 autostrados, užmušė ir kepė ant laužo ožką. Policija sulaikė 37 ir 40 metų Merkel svečius iš Afrikos, atvežtus į Vokietiją tam, kad „praturtinti“ vokiečių kultūrą. Policija pradėjo tyrimą dėl gyvūnų apsaugos įstatymo pažeidimo.


Praėjusių metų spalio 30 dieną Freiburge sulaikė seksualinį nusikaltėlį iš Eritrėjos. Kaip rašė Bild, 28 metų pabėgėlis iš Eritrėjos nuo gegužės iki rugsėjo seksualiai „atakavo“ tris moteris. Jis buvo išaiškintas pasitelkus spermos DNR tyrimus. Šie tyrimai parodė, kad 2017 metais šis Merkel svečias Freiburge prievartavo avis ir ožkas, pažeidė gyvūnų apsaugos įstatymą. Po to jis dar su šešiais Merkel svečiais dalyvavo grupiniame merginos išprievartavime, bet lyg šiol vis dar buvo laisvėje. „Kodėl jis nebuvo suimtas?“ - klausia Bild.

Vokiečių portalas Pi-news ironizuoja, kad „istorijoje unikalus eksperimentas“, kurį Vokietijoje vykdo sisteminės partijos, jau turi ženklią įtaką ne tik vokiečių visuomenei, bet jau ir Vokietijos florai ir faunai.



Europietės maskuojasi su musulmonių skaromis

Vasario pradžioje Austrijos televizijos OE24 laidoje deputatas Marcus Franz pasakė, kad jam žinomi faktai, kada austrės Vienoje ėmė nešioti islamiškas skaras, siekdamos apsisaugoti nuo musulmonų priekabiavimo ir persekiojimo.

Voice of Europe rašoma, kad Vokietijoje ir Švedijoje moterys vis dažniau priverstos nešioti musulmonų skaras, kad išvengti musulmonų užpuolimų ir išprievartavimų. Pažymima, kad šios situacijos nėra Višegrado valstybėse, kurios neįsileido „pabėgėlių“.

Merkel svečių elgesys nesiskiria nuo beždžionių elgesio

Prieš du metus Pietų Afrikos leidinyje „Morning post“ pasirodė pranešimas apie beždžionę babuiną, kuris seksualiai prievartavo kaimo gyventojus. Šio kaimo vyrus beždžionė grabaliodavo, o po to išprievartaudavo, lygiai taip pat, kaip „pabėgėliai“ Kiolne, per 2016 metų sutikimą. Skirtumas tik tas, kad mano minimas babuinas buvo „gėjus“ ir žagino išimtinai vyrus. Milžiniška beždžionė puldavo nuo medžio, o patenkinusi poreikius pabėgdavo į džiungles. Babuino aukomis tapo 6 afrikiečiai. Penkios babuino aukos pateko pas gydytojus „su aštriais analiniais skausmais“. Jiems buvo diagnozuoti analiniai įtrūkimai.

Kad apsisaugoti nuo babuino gėjo, kaimo gyventojai vyrai ėmė nešioti moteriškus sijonus.

Ar tai ne tas pats, kaip europietės su musulmonių skaromis?

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą