2019-08-09

„Gefira“ prognozė: Juoda ir musulmoniška Europa – ne konkurentas Kinijai


„Gefira“ analitikai prognozuoja išsivysčiusių Europos šalių ekonomikų griūtį dėl gyventojų sudėties pakeitimo.

Mažės gamybos apimtys, tarp 2020 ir 2030 metų baltieji europiečiai masiškai pasitrauks iš darbo rinkos į pensiją.

Nors mūsų planetos gyventojų skaičius auga pribloškiančiais tempais, tačiau gyventojų, kurie sukūrė šiuolaikinį pasaulį, mažės. Kairieji ir liberalai vengia šios temos arba tvirtina, kad visos etninės grupės ir visi žmonės yra vienodi. Jeigu tai yra taip, – sako jie, – mes galime importuoti į Europą ir JAV iš trečiojo pasaulio ir taip išspręsti problemą.



„Gefira“ pažymi, kad toks tvirtinimas nėra niekuo pagrįstas. Vokiečių, prancūzų ir anglų išnykimas reikš, kad dinamiškai besivystančios ekonomikos, jų sukurtos Europoje ir kituose kontinentuose, taip pat išnyks. Vokietija jau šiandien atrodo, kaip „senelių namų ir pabėgėlių stovyklos“ hibridas.

Berlynas nori atjauninti gyventojų sudėtį, importuoja milijonus imigrantų, kurie piktinasi baltaisiais, turi kitą etiką ir religiją, kurios nesuderinamos su europinėmis vertybėmis. Tačiau Europos elitos nenori to matyti.

Trampo administracija JAV mato problemą, kad demografiniai pokyčiai turės ekonomines pasekmes. Jie nori apsaugoti nuo pražūties amerikiečių naciją, nes kas metai į šalį atvyksta po milijoną nelegalių imigrantų. Amerikoje jau supranta, kad meksikiečiai ir baltieji pensininkai nėra konkurentai kiniečiams. Vakarų Europos perspektyva ne geresnė. „Gefira“ nuomone, Europa tampa etnine ir religine parako statine.

Vyšegrado šalys mato kitą savo tautų perspektyvą. Jos skatina gimstamumą, ekonomiškai remdamos šeimas, jos uždarė sienas imigracijai iš Afrikos ir Azijos.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą