2019-08-05

Žudynių JAV kontraversijos



Šiandien, Lietuvos laiku, JAV prezidentas Donaldas Trampas paskelbė šalyje trijų dienų gedulą dėl, aukų žuvusių El-Paso ir Deitone.

Trampas Twitter parašė: „Šiandien sankcionavau pusiau nuleisti vėliavas visose federalinės vyriausybės pastatuose garbei aukų tragedijų El-Paso, Teksaso valstija, ir Deitone, Ohajo valstija. Baltuosiuose rūmuose vėliavos bus nuleistos nuo šiandien iki ketvirtadienio, rugpjūčio 8. Mes su Melanija už visus, kas nukentėjo nuo šio neįtikėtino blogio.“



Priminsiu, kad rugpjūčio 3-4 dienomis JAV įvyko du teroro aktai: Teksase buvo nužudyta 20 žmonių, o Ohajo – devyni žmonės. Dešimtys sužeistų.

Deitono šaulio motyvai neaiškūs, o El-Paso šaulys išvakarėse paskelbė manifestą. Portale Amerika.org rašoma:

„Masinis šaudymas El Paso mieste, TX, „Walmart“ buvo įvardytas kaip 21 metų Patricko Crusius iš Dalaso / Fort Worto srities darbas. Jis paliko manifestą (PDF,608k), kurį mes toliau pateikiame ir kuriame pirštais didėja ispanų imigracija dėl kairiosios valdžios perėmimo, kuris sunaikins Ameriką (tekstas lietuviškai)."


JAV portale The Millenniumreport.com pateikta JAV žudynių kontraversija


Teigiama, kad tai „Gladio“ operacija ir „klaidinga vėliava“. Jos tikslas terorizuoti amerikiečių tautą, kad ši atsisakytų nuo ginklų.

Nusitaikyta į antrą JAV konstitucijos pataisą, kuri užtikrina JAV piliečiams teisę gintis ir įsigyti šaunamuosius ginklus.

Manoma, kad tokie žudymai yra vienintelis būdas globalistams demokratams įvesti ginklų kontrolę ir surengti sėkmingą 2020 metų prezidento rinkimų kompaniją. Visi šaudymai vyko ne kur kitur, bet demokratų kontroliuojamuose miestuose.

Valdančioji elita, kuri diktuoja JAV federalinei vyriausybei, niekada nejautė tokio pavojaus, kaip šiandien. Rengiama nauja ekonomikos krizė, FRS vykdomas nesibaigiantis daug metų „kiekybinis minkštinimas“, įdiegtos nulinės palūkanos. Tai yra visuomenės apilplėšimas, visų pirma apiplėšimas visuomenės fundamento – viduriniosios klasės. Manoma, kad apiplėšti žmonės gali imtis ginklų prieš tautos priešą – tarptautinį bankininkų kartelį.

„Ši korporatyvinė diktatūra ir finansinė oligarchija sudaro viso pasaulio bankininkai, kurie į amerikiečius žiūri, kaip į skolų vergus. Jie žino, kad jų laikas baigėsi ir nėra kur bėgti, todėl jie padarys viską, kad nuginkluoti tautą,“ - sakoma portale.

Teroras – išbandytas būdas nukreipti visuomenės dėmesį nuo esminių problemų, kelti baimę, suparalyžiuoti valią priešintis išnaudojimui ir banksterių apiplėšimui, globalistų-neokomunistų priespaudai.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą