2019-08-19

Merkel svečias iš Nigerio išprievartavo devynių metų mergaitę. Kiek tokių prievartautojų veža NVO laivai į Italiją?


Julijai tik devyneri. Ji prieš kelis mėnesius buvo linksmas vaikas, bet šiandien ji kenčia nuo panikos priepuolių, miego sutrikimo, nuotaikų kaitos. Advokatas papasakojo, kad pas Juliją atsirado įkyrus noras praustis, be to, ji daugiau neišeina iš buto be palydos.

Rugpjūčio 16 dieną įvyko nigeriečio Seidono N. (27 metų) teismas. Jis kaltinamas išprievartavimu ir neteisėtu ginklo nešiojimu. Jis neprisipažįsta įvykdęs nusikaltimą.


Prokurorė Julija Legner taip atpasakojo Desau-Roslau (Saksonija – Anhalt) įvykius per sekmines. Iš ryto mergaitė žaidė pievelėje netoli Elbės. Pro šalį dviračiu pravažiavo Merkel „svečias“ iš Nigerio. Jis užkalbino mergaitę: „Gražus vaikas, gražus vaikas“, kartojo Seidonas. Julija pasakė, kad jis turi palikti ją ramybėje, tuomet jis prispaudė ją prie žemės, aplaižė jos veidą ir pasakė, kad užmuš ją, jei ji rėks ar priešinsis.

Po to 80 kilogramus sveriantis pedofilas išprievartavo mergaitę, svėrusią 28 kilogramus. Mergaitė neturėjo jokio šanso ištrukti.

Pranešama, kad pas nusikaltėlį buvo draudžiamas balisong peilis. Pas afrikietį buvo atidėta deportacija kurios terminas baigėsi savaitė po jo įvykdyto nusikaltimo. Procesas pagal šią bylą tęsiasi.

Tai tik vienas iš tūkstančių Merkel svečių „pabėgėlių“ nusikaltimų prieš europiečius. Eilinį kartą nusikaltimus įvykdo imigrantai iš Afrikos, kurie neturi jokių šansų gauti ES prieglobstį. Tačiau šiuos „pabėgėlius“ vis veža kontrabandistų NVO laivai į Italiją.

Nuotraukoje "nepilnamečiai" iš "Open Arms" laivo
Aktualiausias šių dienų pavyzdys - Ispanijos NVO „Open Arms“ laivas. Jis veža negrus ne į laivo registracijos šalį Ispaniją, bet į Italiją. Tik praėjus 17 dienų laukimo reide prie Lampedūzos, Ispanija sutiko priimti savo laivą į Algeciras uostą. 

Salvini Twitter parašė
„ispanų NVO atsisako nuo uosto, kurį siūlo Ispanija! Neįtikėtina ir nepriimtina, jūs organizuojate turistinį kruizą ir nusprendžiate kur išsilaipinti??? Jis pažadėjo nepasiduoti ir parašė, kad „Italija nebėra Europos pabėgėlių stovykla“.

Italijos premjeras Džiuzepė Konte dar šeštadienį davė įsakymą išlaipinti 27 „nepilnamečių“, tarp kurių, Salvini žodžiais, 8 migrantai buvo pilnamečiai. „Mažiausiai 8 yra pilnamečiai, kai kurie pranešė, kad jiems daugiau negu 18 metų“, parašė Salvini FB. Kiek anksčiau paaiškėjo, kad ir 13 „ligonių“ iš šio laivo buvo sveiki.

Rugpjūčio 20 dieną Italijos parlamente vyks debatai dėl pasitikėjimo Džiuzepės Konte vyriausybe. Šis premjeras – yra deleguota „5 žvaigždžių“ partijos ir pastaruoju metu buvo nuolatinėje konfrontacijoje su Matteo Salvini, šiuo metu populiariausios Italijoje partijos „Lyga“ lyderiu. „Lygos“ populiarumas artėja prie 40 procentų, o „5 žvaigždžių“ nukrito iki 17 procentų. Vis daugiau jos rėmėjų simpatizuoja Salvini kursui, kuris nori sumažinti mokesčius gyventojams iki 15 procentų ir apsaugoti Italiją nuo veltėdžių iš Afrikos, kurie šaliai kainuoja milijardus eurų.

Reikia prisiminti, kad partija „Lyga“ pateko į valdžią po baisaus trijų Nigerijos piliečių nusikaltimo, kurie nužudė, dar gyvą sukapojo, ir suėdė kai kurias nepilnametės mergaitės Pamelos kūno dalis. Salvini tuomet prisiekė italams kovoti su imigracija ir nusikalstamumu. Jis vykdo prisiimtus įsipareigojimus.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą