2019-08-17

Stulbinantis Vilniaus ir Varšuvos merų panašumas


Jei yra koks purvas, jie būtinai išsivolios, jie padarys viską, kad pakenkti valstybei, nacijai. Tuo Vilniaus ir Varšuvos merai panašūs, kaip Siamo dvyniai.

Apie Vilniaus mero žygdarbius mes visi žinome. Jo prioritetai: narkotikų legalizavimas, lietuvių tautos simbolių, didvyrių ir istorijos niekinimas, LGBT ir žydų interesai.



Keli žodžiai apie Varšuvos dvynį

Vasario 18 dieną Lenkijos homoseksualistai surengė Varšuvoje tikrą perversmą. Šio miesto meras Rafalas Tšaskovskis (Rafał Trzaskowski) pasirašė LGBT+ bendruomenės palaikymo deklaraciją. Dokumente 12 postulatų, kurie liečia „švietimą ir kovą su diskriminacija“.

Dienraščio wPolytice vyriausioji redaktorė Marzena Nykiel rašė, kad Varšuvos meras ir jo homoseksualus padėjėjas vykdo agresyvią kraštutinės kairės programą, o Varšuva tapo bandomuoju poligonu, kuriame bus tobulinami metodai, kurie ateityje įvykdyti seksualinę revoliuciją visoje šalyje. Nykiel pakvietė valdančiąją partiją „Tvarka ir teisingumas“ (PiS) ginti konservatyvias vertybes. Jos nuomone, vyriausybė ir seimas turi vykdyti savo įsipareigojimus ir būti „normalumo pusėje“.

Lenkijos radijas kovo 11 dieną pranešė, kad premjero kanceliarija sukritikavo LGBT+ švietimo programą. Kanceliarijos vadovas Michal Dvorčik (Michał Dworczyk) pareiškė, kad partija „Tvarka ir teisingumas“ (PiS) gins lenkų vaikus nuo „kenksmingų ideologinių idėjų“. PiS partijos pirmininkas Jaroslavas Kačinskis kovo 9 dieną davė aiškiai suprasti, kad gins lenkų šeimas. Tai vienas iš partijos programos elementų, kurioje šeima užima labai svarbią vietą, kadangi ji yra pagrindinė visuomenės ląstelė. Jo žodžiais, vyriausybė priešinsis mėginimams į mokyklinę programą įvesti turinį, nesuderinamą su programa.

Lenkijos gydytojų katalikų asociacija pareikalavo nedelsiant atšaukti LGBT+deklaraciją, o Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) standartus pavadino vaikų išprievartavimu.



„Mes skaitome, kad taip vadinami „PSO standartai“, visapusiškai piktas ir neteisingas vaikams projektas, sukurtas tam, kad demoralizuoti nepilnamečius“, – skelbia Lenkijos gydytojų katalikų asociacija. Ji pareikalavo atšaukti LGBT+ programą, kuri yra pavojinga vaikų sveikatai.

Lenkų katalikų gydytojų asociacijos deklaracijoje dėl LGBT+ skelbiama, kad „bandymas primesti Lenkijos vaikų darželiuose ir mokyklose PSO standartus gali kenkti vaikų ir paauglių psichinei ir fizinei sveikatai.“ Gydytojų nuomone, tokia „pedagogika“ yra „išraiška kraštutinio neatsakingumo, bazinių žinių apie žmogaus asmenybės vystymosi nuo ankstyvos jaunystės nebuvimą arba užmaskuotą ideologija“.

„Mes skaitome, kad taip vadinami PSO standartai visapusiškai žalingas ir neteisingas projektas vaikams, buvo sukurtas tam, kad demoralizuoti nepilnamečius. Niekam ne paslaptis, kad tikrasis tikslas seksualinio švietimo – tai tęsinys XX amžiaus šeštame dešimtmetyje marksistų pradėta taip vadinama „seksualinė revoliucija“, kuri siekia pakeisti santykius ir elgesį žmogaus pagal šūkį: „nauja lytinio gyvenimo tvarka turi prasidėti nuo vaikų perauklėjimo.“ Gydytojai pareikalavo atsisakyti panašių „eksperimentų“ su vaikais ateityje.

Tuo protestai prieš Varšuvos mero kėslus demoralizuoti vaikus ir jaunimą nesibaigia. Kovo 18 dieną Varšuvoje katalikų organizacijos surengė mitingą, kuriame buvo reikalaujama laikytis Lenkijos Konstitucijos 48 straipsnio, kuris užtikrina tėvų teises auklėti vaikus pagal savo įsitikinimus. Reikalaujama liautis finansuoti LGBT organizacijas valstybės lėšomis, atmesti LGBT+ deklaraciją.

„Raudonas maras jau nevaikšto po mūsų žemę, bet atsirado naujas, neomarksistinis, kuris nori pavergti mūsų sielas, širdis ir protus. Ne raudonas, bet vaivorykštės spalvų," – pasakė Krokuvos metropolitas, arkivyskupas Marek Jędraszewski rugpjūčio 1 dieną pamokslo metu, kuris buvo skirtas Varšuvos Sukilimo 75-metų sukakties paminėjimui.

Arkivyskupo žodžiai pasitvirtino Varšuvoje. Čia 17 valandą LGBT surengė provokaciją. Sukilimui skirtos daugiatūkstantinės eisenos metu Lenkijos sostinėje jie iškėlė banerį, kuriame vaizduojamas sukilimo ženklas Inkaras LGBT vaivorykštės fone, protestavo prieš Sukilimo minėjimą.


Jerzy Kwaśniewski portalo Ordo Iuris redaktorius savo laiške rėmėjams pažymi, kad būtina apsaugoti vaikus nuo LGBT+ ideologijos puolimo. Būtent kėsinimasis į vaikus sukėlė varšuviečių protestus. Nepaisant stipriai opozicijai sostinės meras pažadėjo įvesti tokius LGBT+ užsiėmimus jau rugsėjo mėnesį, pasityčiodamas iš tūkstančių tėvų žodžiais: „šiose pamokose nėra nieko tokio, su kuo toks protingas lenkas nesutiktų“. 

Visuomenininkai pareikalavo Varšuvos mero surengti konsultacijas su visuomene dėl seksualinio švietimo, kaip tai numato šalies įstatymai. Šios konsultacijos turėtų sustabdyti LGBT+ - deklaracijos diegimą ir priversti valdininkus atskleisti savo ketinimus. Kol kas ši programa buvo svarstoma tik su LGBT+ organizacijomis.


Varšuva ne vienintelis miestas, kur savivaldybėse bandoma diegti genderio ir LGBT+ ideologija. Lenkai pasiryžę apginti Konstitucijos garantuotas tėvų ir vaikų teises, neleisti jų demoralizuoti.


Arkivyskupo Marko Jendračevskio (Jędraszewskiego) diagnozė pačiu laiku

Dienraštyje wPolytice pažymima, kad vyskupo žodžiai apie „raudonąjį“ ir „vaivorykštės“ marą marą buvo pasakyti pačiu laiku. Rašoma, kad „vaivorykštės maras“ ėmė užvaldyti Lenkiją su neregėtu greičiu ir dinamika. Kiekvieną savaitę miestuose, kurių merai palaiko LGBT+, vyksta bažnyčios, lenkų kultūros, tradicijų ir papročių priešų paradai. Deklaruojama, kad tai vardan lygybės, neva bolševikinio proletariato ainiai jaučia priespaudą, prieš kurią kovoja. Be kovos, žinia, nėra revoliucijos. Į gatves išeina kohortos žmonių, kaip prieš šimtą metų, kurie nori kopti į politinę sceną, remiami buvusių komunistų ir šiandieninių ES kairiųjų. Arkivyskupas Jendračevskis tiksliai diagnozavo pavojų civilizacijai ir kultūrai.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą