2019-08-27

Merkel partiečiai kelia maištą dėl atėjūnų nusikatimų slėpimo. Šiaurės Reinas Vestfalija skelbs nusikaltėlių tautybes



Vokiečių kantrybė baigėsi Šiaurės Reinas Vestfalijoje (ŠRV). Šios žemės užsienio reikalų ministras Herbert Reul, priklausantis Angelos Merkel partijai CDU, susidūręs su neregėtu pabėgėlių nusikalstamumu, pareikalavo viešinti nusikaltėlių tautybes.


Per pirmus 6 šių metų mėnesius ŠRV žemėje užregistruota 2883 nusikaltimai su peilių panaudojimu. Aukų ir nukentėjusių buvo 3555 žmonių. Prieš metus nusikaltimai su peilių panaudojimu šioje žemėje buvo išskirti į atskirą eilutę.

ŠRV vidaus reikalų ministras Herbert Reul (CDU)
ŠRV vidaus reikalų ministras Herbert Reul (CDU) laikraščiui „Rheinischen Post" pasakė: „atakos su peiliais problema“.

Badymo peiliais epidemija į Vokietiją atėjo su „pabėgėliais“. Merkel valdžia slėpė šių nusikaltimų autorius. Taip ji supranta „toleranciją“, nes jos pakviesti milijonai beraščių „gydytojų“ ir „inžinierių“, o taip Merkel valdžia pristatinėjo užkariautojus, prarastų nuskriaustų „pabėgėlių“ įvaizdį apgaudinėjamų vokiečių akyse.

Ministras Herbert Reul pasakė:

„Vokietijos gyventojai turi žinoti nusikaltėlių tautybę“. Jis patvirtino, kad iš policijos bus reikalaujama atskleisti sulaikytų nusikaltėlių tautybę."

Greitu metu teisėsaugos organai nebegalės nutylėti nusikaltėlių tautybės. Bus skelbiama ir apie dvigubą pilietybę turinčius asmenis.

„Žmonės turi žinoti tiesą. Priešingu atveju jie papildys savo žinias melaginga informacija“. - Aš siūlau kitoms žemėms sekti mūsų pavyzdžiu“. Įstatymas įsigalios gale metų.

Ne geresnė padėtis su „pabėgėlių“ banditizmu ir kituose Vokietijos regionuose. Paskutinis pagarsintas įvykis: rugpjūčio 26 dieną 6:30 val. negras subadė peiliu 53 metų traukinio palydovą. Po incidento nusikaltėlis pabėgo. Vokietijoje paskelbta jo paieška. Jis maždaug 175 centimetrų ūgio ir 20-30 metų amžiaus.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą