2019-08-29

Po Miuncheną lakstė nuogas Merkel svečias iš Somalio


Iš pradžių Merkel svečias iš Somalio nebuvo nuogas, prieš tai jis bandė jėga iš moters atimti dviratį, po to „Audi“ automobilį. Vokiečių „kultūrinio praturtinimo“ seanso Miunchene rezultatas – trys sužeisti ir keliolika išgąsdintų vokiečių.



Tuo metu, kai Danija ėmė deportuoti Somalio „pabėgėlius“, nes šioje šalyje yra saugu ir laikas atstatyti šalį, Vokietijoje tęsiasi multikultūralizmo eksperimentas, vokiečių su sarkazmu vadinamas „kultūriniu praturtinimu“.

Štai kaip vyko kultūrinis praturtinimas Miunchene:

Antradienį, vidury dienos, 30-metis somalietis užpuolė 39-dviratininkę, po to bandė užgrobti automobilį. Pagaliau nusirengė, bėgo į gyvenamą namą, kur ir buvo policijos suimtas.

Audi automobilyje, kurį banditas bandė užgrobti, sėdėjo du žmonės. Vairuotojas sustojo, kad padėti sužeistai dviratininkei. Jis ir keleivis pasipriešino užpuolikui, jiems pavyko įsėsti į automobilį ir nuvažiuoti, tačiau vairuotojas su automobiliu sužeidė du praeivius, ėjusius jiems padėti.

Somalietis dar pažeidė pravažiuojantį mikroautobusą ir nuogas pasišalino iš įvykio vietos.

Nuo užpuoliko nukentėjo trys žmonės: Audi nublokštas 41-metis Miuncheno gyventojas ir 39-metė jo žmona, kuri buvo nuvežta į ligoninę. Jos vyras ir 49-metis Audi keleivis buvo gydomi ambulatoriškai. Trečiadienį nusikaltėlis buvo pristatytas tardytojui.

Vokietijos kultūrinio praturtinimo eksperimentas tęsiasi, o kairės žalieji tuo labai džiaugiasi. Kaip skelbia Pi-news nuotraukoje vaizduojamas jų transparantas - „Miunchenas yra spalvotas“.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą