2019-10-19

Kiekvienas žydas gaus po 2800 vergų gojų. Rabinas Danielius Buločnik apie pasaulio tautas ir jų ateitį


Po TSRS griuvimo į šį Europos regioną sugrįžo dar Josifo Stalino 1933 metais išvaryta fašistinė žydų sekta Chabad Liubavič. Ši sekta dominuoja Rusijos, JAV, Ukrainos prezidentų aplinkoje, su jos atstovu Vilniaus meras Remigijus Šimašius kiekvienais metais uždega Hanukos žvakę Vinco Kudirkos aikštėje. Nuo tradicinio judaizmo ši fašistinė sekta, kurios sinagogos vadinamos „tolerancijos namais“, skiriasi daug kuo. Visų pirma, Chabad Liubavič turi savo Toros versiją, kuri vadinasi „Tanija“.

Norint suprasti, kodėl vyksta toks aršus puolimas prieš lietuvių tautos didvyrius, mūsų tautos istoriją, reikia suprasti, kad šiai fašistų sektai lietuviai nėra žmonės, o tik žmogaus pavidalo gyvuliai, su gyvuliškomis sielomis. O kokie pas gyvulius gali būti didvyriai, kokia istorija, kokia praeitis ir ateitis?



Aš visiems „tolerancijos“ mylėtojams siūlau pasiklausyti viešai platinamos Chabad Liubavič rabino Danieliaus Buločnik paskaitos. Pateikiu ir šios paskaitos svarbiausių fašizmo „perlų“ santrauką.


Tema: Ar egzistuos pasaulio tautos atėjus Mošiachui?
Jeigu taip, tai kokia bus jiems skirta rolė? Yra žydų tauta ir Tora. Dabar planeta apgyvendinta kitais žmonėmis be mūsų. Tai yra tam, kad mes šviestume visus, jeigu jie mums nedarytų sunkumų. Jeigu jie matytų žydų esmę. Matytų, kad kiekvienas žydas yra kūrėjo dalelė. Būtų lenkiamasi. Tai bus ateityje. Būtų kojų laižymas, kaip tai pasakyta pranašų: „karaliai ateis ir prašys pabučiuoti tavo batą.“
Mūsų misija, kad būtų žmonės be mūsų. Atėjus mošiachui, egzistuos kitos tautos. Mitsva yra Kūrėjo žodžių išdėstymas. Turi būti Trečioji šventykla, ateiti mošiachas, o kiekvienas žydas turės po 2800 vergų.
Mes neišpildėme savo misijos. Jeigu ši istorija užsitęs per daug ilgai, yra kita išeitis: tos tautos, kurios žydams nepadarė jokių kančių, išliks, o tos, kurios padarė, bus nušluotos nuo žemės paviršiaus. Visos tautos atsisakys stabų, šlikštynių, kurioms jie meldžiasi.
Ką darys tie, kurie nepriklauso žydų tautai? Jie sukurti žydų tautai. Jie, mūsų išminčių nuomone, padės tuose darbuose, kur reikalingos fizinės pastangos, tuo pačiu leis žydams tarnauti Auščiausiajam, leis žydams mėgautis ir gauti apdovanojimą už šešis tūkstančius metų.
Septintas tūkstantmetis vadinasi pay day. Dievas su mumis atsiskaitinės. Mūsų laukia tokie malonumai, prieš kuriuos dabartiniai pasirodys šlykštūs.

Ką darys ne žydai? Aprūpins žydus visu būtinu. Pas mus visur skaičius vienas. Mes vienintelė tauta, tai vienintelė šventa šalis, tai vienintelė šventa kalba, tai vienintelis (rodo į dangų), kas viską valdo. Kalba, kuria parašyta Tora, bus vienintelė kalba žemėje.
Vyks pasaulio degradacija. Gojų tautos liausis gimdyti. Gojai norės žydus aptarnauti. Tai bus jiems apdovanojimas. Mes turime suprasti, kas esame. Mes ne žmonės, mes judėjai. Gojus neturi teisės gyventi šventojoje žemėje.



2016 metais Chabado šventė Kudirkos aikštėje Vilniuje sutapo su ekologine katastrofa, kuomet į Nerį išsiliejo tūkstančiai tonų fekalijų. Gal tai buvo mums ženklas iš aukščiau? 


P.S. Jei dingtų rabino Danieliaus Buločniko paskaitos video, jos fragmentas yra čia:
https://www.youtube.com/watch?v=MtMhcvoUl_k






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą