2019-10-25

Ukraina. Statoma šventykla antikristui




Lietuviams nuolatos į galvas kalamos Ukrainos problemos. Mūsų neokomunistinės MIP džiaugiasi už mūsų milijonus Lietuvoje gydomais ukrainiečių kareiviais, dėl vagonais ten išvežtų šovinių, automatų, mūsų kariškiais, kurie moko ukrainiečius žudyti ukrainiečius ir pan. Tie, kas nuolatos žiūri Ukrainos televiziją, o savo draugų tarpe turiu tokį originalą, pastebi, kad informacijos ir dėmesio, ar paramos Lietuvai, iš Ukrainos pusės - nulis. Galima tai suprasti tik taip: kažkas mūsų kolonijinei valdžiai taip įsakė elgtis. Gal antikristas ir jo garbintojai?





Žinomas Ukrainos publicistas Eduardas Chodos nesenai paskelbė savo brifingą Nr.20 „Užkulisė: Mošiacho, o ne Šteinmajerio formulė“.





Chodos savo brifinge pasakoja, kad Dniepro mieste (iš šio regiono kilo Ukrainos prezidentas V.Zelenskis ir jo sponsorius I.Kolomojskis) yra pastatyta didžiausia pasaulyje Baid Chabad sinagoga „Menora“, kurią sudaro septynių dangoraižių kompleksas. Dabar šiame mieste statomas „Baid Mošiach“ (Mošiacho namai). Krikščionims mošiachas yra antikristas.

Tuo metu, kai pasaulis stebi, ar bus įgyvendintas ugnies nutraukimas Donbase pagal „Šteinmajerio formulę“, Ukraina valdanti Chabado sekta įgyvendina savo planus, pasakoja Eduardas Chodos.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą