2019-10-15

Po „Teisė ir taisingumas“ (PiS) pergalės Lenkijoje mūsų judams bus sunkiau Lietuvą pardavinėti



Briuselio, Berlyno ir Vilniaus judų nelaimei, Lenkijoje triuškinančią pergalę pasiekė valdančioji partija „PiS“. Nepadėjo Sorošo finansuojami sodomitų paradai, tyčiojimasis iš Šventųjų paveikslų, gausi neokomunistinė MIP propaganda, Briuselio ir Vokietijos parama opozicijai. Net ir lietuviški nykštukiniai MIP pudeliai ant PiS amsėjo nesustodami. Baigus skaičiuoti rinkėjų balsus, partijos Lenkijoje išsidėstė taip:

Teisė ir teisingumas (Prawo i Sprawiedliwość) - 43,6 proc
Pilietinė koalicija (Koalicja Obywatelska) - 27,4 proc
Kairė (KW SLD) - 12, 56 proc
Lenkijos liaudies partija (Polskie Stronnictwo Ludowe) -8,55 proc
Konfederacija - 6,81 proc




PiS rinkimuose surinko 43,59 procentus rinkėjų balsų. Prieš keturis metus šią partiją palaikė 37,6 procentai rinkėjų.

Vokietijos DW pažymi, kad tai rezultatas šios partijos socialinės politikos. Kačinskio partijos pagrindinis elektoratas – eiliniai miestų ir kaimo gyventojai. Per keturi metus PiS pradėjo 500+ (117 eurų kiekvienam vaikui) paramos programą vaikams, moka 13 pensiją, o įsipareigojo mokėti ir 14 pensiją, atleido jaunimą iki 26 metų nuo mokesčių, didina minimalų atlyginimą, ir nuo kitų metų kels jį iki 750 eurų per mėnesį į rankas, o per 4 metus - iki 1000 eurų, moterys į pensiją išeina 60 metų. Pensininkams nuo 75 metų nemokami vaistai. Lenkijos ekonomika auga greičiausiai Europoje ir šiemet siekia BVP augimas buvo apie 5,5procento (Vokietijoje apie 1%).

Kuo gali pasigirti mūsų Lietuvos stribai (nuo rusiško istrebliat – naikinti)? Niekuo. Naikinama sveikatos sistema, naikinamu mokslu, švietimu, naikinamu Lietuvos kaimu, naikinamais miškais? Nepaisant to, mūsų valdžios stribai nuolatos kelia sau atlyginimus ir ženkliai aplenkė lenkus (apie šią disproporciją kitoje publikacijoje).

Jei prieš kokių dešimt metų mes gyvenome panašioje socialinėje terpėje su kaimynais, tai šiandien, dėka Lietuvos valdžioje įsitvirtinusių Tautos priešų, sugebančių tik engti ir plėši mūsų tautą, laižyti Briuselio ponams užpakalius, pastangų dėka mes su kiekvienais metais atsiliekame vis labiau nuo kaimynų. Lenkai siekia vidutinių ES socialinių rodiklių, o mūsų valdžios degeneratai – lygiuojasi į Afrikos skurdo rodiklius.

Vakar įvykusiuose rinkimuose lenkų tauta davė aiškų atkirtį visiems Briuselio mėginimams kištis į valstybės vidaus reikalus, naikinti tautos moralę, vežti į šalį potencialius teroristus „pabėgėlius“.

„Šis rezultatas turi didelę reikšmę ES migracijos politikai: Lenkija dabar galutinai uždarė duris armijoms iš islamo ir Afrikos valstybių, kurios norėtų, kad vokiški stabai, tokie kaip Fräulein Rackete jas perkeltų į Varšuvą, Gdanską arba Krokuvą. Bet mūsų rytiniai kaimynai gana įspūdingai pademonstravo šiuose rinkimuose: jie nenori ir neis vokiečių ir Vakarų Europos tautų susinaikinimo keliu.“ - rašo WOLFGANG HÜBNER vokiečių portale Pi-news.

Autoriaus žodžiais, toks vyriausybės perversmas, kokį suorganizavo Merkel ir kiti neomarksistai Italijoje, artimiausioje perspektyvoje Lenkijai jau negresia, todėl Briuselio ir Berlyno ponai gali pataupyti pinigus vojažams į Varšuvą.

„Visa tai gera motyvacija visomas patriotinėms jėgoms Vokietijoje“, - pažymi HÜBNER.

Be PiS pergalės rinkimuose verta pažymėti gerus dešiniųjų partijos Konfederacija rezultatus, kurie su šešiais procentais sugebėjo patekti į parlamentą.

Visiems likusiems lenkų rezultatai turi svarbią žinią: nuosekli socialinė politika savo tautos interesų labui - ne tiktai galima, bet sulaukia tautos palaikymo. Briuselio remiama partija Pilietinė platforma, DW nuomone, gavo praėjusiuose rinkimuose „skambų antausį“.

Mano nuomone, tokį antausį gavo ir Briuselio, Berlyno, Paryžiaus ir Vilniaus ir kiti Europos tautų ir valstybių naikintojai.

DW prognozuoja, kad Lenkijos reikalaujamos iš Vokietijos reparacijos už karo metu padarytą žalą - ne vienintelis konfrontacijos taškas su Vokietija. Vokietijai ir ES artimiausius 4 metus Lenkija bus nepatogus partneris.

Lietuviškiems judams, manau, 4 metus bus sunkiau Lietuvą pardavinėti. Labai jau jų nusikaltimai išryškėja klestinčios Lenkijos fone.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą