2019-10-08

Nausėda kuria „gerovės valstybę“, todėl veža teroristus, kurie mus traiškys su sunkvežimiais



Vakar apie 17:20 val. Limburgo mieste islamo teroristas iš Sirijos vogtu vilkiku sužeidė septyniolika vokiečių, vieną labai sunkiai. Tai buvo Vokietijos kanclerės Angelos Merkel svečias Mohammed O. , jos į Vokietiją pakviestas 2015 metais. Manheime logistikos firmai priklausantį sunkiasvorį jis nukreipė į prie kolonėlės laukiančių automobilių eilę.


Šiandien pranešama, kad teroristas yra 32 metų siras iš Offenbacho, atvykęs 2015 metais, o 2016 metais jam buvo riboto prieglobsčio statusas. Jo vairuojamas automobilis užvažiavo ant aštuonių automobilių ir, policijos duomenimis, lengvai sužeidė devynis žmones.

Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda savo viešnagės Vokietijoje metu Angelai Merkel pasižadėjo, kad Lietuva bus „solidari“ ir veš nežinomos biografijos atėjūnus į Lietuvą, kad jie čia galėtų vykdyti lietuvių tautos genocidą: traiškyti mus su sunkvežimiais, sprogdinti, pjauti su keramikiniais peiliais, kapoti su kardais.

Mūsų valdžia šitų potencialių teroristų importu užsiima nuolatos, ministro Likevičiaus žodžiais, šiais metais atvežė kelis kartus po „kelis“ afrikiečius. Tie „keli“, matyt, labai daug, nes negrų sostinės gatvėse ženkliai padaugėjo.

Kaimyninės Višegrado šalys pareiškė, kad nesidalins imigrantais iš Italijos ir Graikijos, nebus „solidarios“ su Merkel, nes gerbia savo piliečių pagrindinę teisę – teisę gyventi.

Nuorodos:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą