2019-10-25

Siaubas Limburge: siras gatvėje kirviu užkapojo savo žmoną, dviejų vaikų motiną



Siaubas Vokietijos mieste Limburge toliau tęsiasi. Spalio 7 dieną šiame mieste įvyko islamo teroro aktas, kuomet siras su pagrobtu sunkvežimiu sužalojo septyniolika žmonių, o spalio 25 dieną šio mieste gatvėje kitas siras sukapojo žmoną kirviu, pjovė skerdiko peiliu, matant daugeliui liudininkų.


Vidurdienį 34-metis siras atakavo savo 31- metę žmoną miesto centre su juodos spalvos Audi automobiliu, sunkiai ją sužeidė, o gulinčią ant šaligatvio ją kirviu sukapojo. Liudininkai matė pas jį „didelį peilį“.

Policija vykdo tyrimą. Žinoma, kad pora turi du vaikus, kurie žudynių metu buvo vaikų darželyje ir dabar yra globojami nepilnamečių globos tarnybos. Nuolat meluojančios MIP iš pradžių rašė, kad žudikas „vokietis su migraciniu fonu“, kitos, kad „Vokietijos pilietis“.

Sužinota, kad įvykį filmavo mažiausiai du liudininkai. Video pasklido internete. Policija pareikalavo neskelbti video internete, pagrasino baudžiamąja atsakomybe.

Kas vaizduojama šiose video?

Video matomas tamsiaplaukis vyras, su juodu sportiniu kostiumu, kaip jis pačiai užsimoja ir smogia kirviu ant žemės gulinčiam žmogui. 25 sekundžių klipas buvo nufilmuotas iš gretimo namo.


Liepos 31 dieną Štutgarto Europaplatz gatvėje 36 metų vokietis buvo sukapotas kardu. Tai padarė „pabėgėlis“ iš Sirijos, 28 metų amžiaus, į šalį atvykęs 2015 metais, kuomet Angela Merkel į Vokietiją įleido apie du milijonus „pabėgėlių“. Nusikaltimo liudininkais tapo dešimtys žmonių ir aukos duktė. Šis žvėriškas musulmono teroras sukrėtė visą Europą.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą