2021-01-20

Džo Baideno rėmėjai išdūrė juodaodžius, o šie nori kompensacijų už vergovę (video)

 

Šiais metais daugelį JAV miestų nusiaubė BLM, padedami Antifa. Kam gi tai buvo naudinga?

Atsakymą į šį klausimą randame investicinės bankininkės Catherine Austin Fitts video „Planet Lockdown.“ Pasirodo, kad tai buvo labai naudinga Džo Baideno rėmėjams, tarp kurių dominavo Federalinio rezervo bankai ir IT gigantai.



Ne riaušės, o nekilnojamo turto įgijimo planas. Katastrofų kapitalizmas.

Fitts savo video pasakoja (20min.):



„Pakalbėkim apie riaušes. Valdžia uždraudė vaikščioti į bažnyčias dėl stebuklingo ir pavojingo viruso, bet neuždraudė vaikščioti į protestus. Aš ir mano komanda nutarėme išstudijuoti šitas riaušes. Mes išaiškinome, kokiuose miestuose ir valstijose buvo šitos riaušės. Išaiškinome šių valstijų valdžios partinę priklausomybę ir koks mirtingumo nuo Covid lygis. Mes ėmėme lyginti riaušių paplitimą su politine valdžia.

Pažiūrėjusi į duomenis aš pajaučiau, kad čia kažkas ne taip. Mano nebloga nuojauta. Aš paprašiau savo kolegą, kuris rinko duomenis, pridėti dar vieną duomenų grafą: Federalinio rezervo bankas. Tai dvylika bankų, vienas pagrindinis bankas ir skyriai 37 miestuose. Aš paprašiau pažymėti tuos miestus, kur yra šis bankas ir jo skyriai. Mes pastebėjome, kad 34 miestuose iš 37, kuriuose vyko riaušės, yra šie bankai. Aš pasakiau, kad tai yra tai, ko mes ieškome. Reikia kasti giliau.





Mes pradėjome nuo Mineapolio ir pažymėjome ant žemėlapio visus pastatus, kurie buvo sudeginti arba pažeisti. Pažiūrėjome, kaip jie toli nuo Federalinio rezervo banko. Mineapolyje yra gatvė „Lake“. Ir mes pažymėjome visus pastatus šioje gatvėje. Mes taip pat pažymėjome žemėlapyje „galimybių zoną“. Žinote, kas tai? Tai sistema atleidimo nuo mokesčio kapitalui, kuris įsigaliojo 2018 metais. Jis buvo sukurtas specialiai milijardieriams iš Big Tech industrijos, kurie uždirbo milijardus, parduodami savo akcijas.

Jeigu jūs Džefas Bezos ir šiais metais pardavėte akcijų už 10 milijardų dolerių, tai jūs galite išvengti mokesčių, jei jūs investuosite į šias „galimybių zonas“. Tai fantastiškai pelningas verslas. Kada aš pamačiau, kad visi sunaikinti verslai ir pastatai yra gatvėje „Lake“, pačioje širdyje „galimybių zonos“, aš juokiausi ir supratau, kad tai ne riaušės, o nekilnojamojo turto įgijimo planas.

Aš kažkada dirbau nekilnojamo turto agentūroje ir todėl žinau. Smulkus verslas „galimybių zonoje“ priklauso afroamerikiečiams ir latinos. Iš pradžių aš paskelbiu, kad smulkus verslas nėra esminis ir jį uždarau viruso pretekstu. Jie atsidurs bėdoje, nes neturės galimybės užsidirbti. Be to, aš surengsiu riaušes ir imsiu siaubti, deginti statinius. Jei aš labai protingas, prieš tai aš anuliuosiu jų draudimą. Tiesa, aš nežinau, ar taip buvo, ar ne. Verslas uždarytas, pas žmones skolos, hipoteka, kreditai, patalpos pažeistos, o draudimas padengia tik dalį nuostolių. Savaime suprantama, kad man bus pigiau supirkti visus šiuos pastatus iš karto. Tai vadinasi katastrofų kapitalizmas.



Po to mes padarėme Kinošos, Portlendo ir dar vienos vietos Ohajo schemas. Jeigu pažiūrėti, kokiose vietose buvo pažeidimai, tai tampa aišku, kad iš tikrųjų tai yra nekilnojamo turto įgijimo planas. Aš nesutikau pažįstamų, kurie nesuprastų šio plano. Tai sena, kaip pasaulis.“





Po viso šio patirto siaubo į baltųjų amerikiečių gyvenimą atsėlino nauji siaubai. Oregono valstijoje gyvenantis rašytojas Valdas Anelauskas rašo:

„Manau, ši Oregono naujiena Jus tikrai turėtų sudominti:


Jeigu trumpai, tai esmė tokia: Ir patys negrai ir, dabar jau galutinai triumfuojantys, "blekmateriai" reikalauja kad kiekvienam negrui, gyvenančiam Oregono valstijoje, jeigu jis ar ji gali įrodyt, jog yra vergų palikuonis, būtų kasmet išmokama po 123 tūkstančius dolerių, kaip reparacijos. Kiekvienam! 123 000! Kasmet! Ir tai jau yra ne šiaip jų kliedesiai, o pateiktas svarstymui valstijos Senate įstatymo projektas. Štai tas oficialus dokumentas (prisegtas pdf failas, jo tektas priede 1).

Šiandien inauguracija. Padėtis, galima sakyt, jau beveik katastrofiška. Visa, ko galima buvo tikėtis blogiausio, dabar jau įvykęs faktas. Taip kad tiesiog ir bus čia greitai antrasis JAV istorijoje pilietinis karas. Kuri pusė tame kare nugalėtų, nesiimsiu spėliot. Mano aplinkos žmonės dabar būtent ruošiasi karui. Visi ginkluojasi. Šovinių neįmanoma nusipirkt, didžiausias deficitas. Taigi mano pernykštės prognozės visu 100% pildosi. Prie sienos Meksikoje dabar susirinkę tūkstančiai migrantų, kurie laukia kada galės ją laisvai peržengti. Rengiama narkotikų legalizacija federaliniame lygyje. Mūsų miestas jau ir dabar pavirtęs į vieną didelį valkatyną. Štai galit pažiūrėt, tokie vaizdai čia visur, kur nepažvelgsi:

https://kval.com/news/local/growing-homeless-camp-at-w-11th-and-beltline-located-on-county-property



Priedas 1.

81st OREGON LEGISLATIVE ASSEMBLY--2021 Regular Session Senate Bill 619 Sponsored by Senator FREDERICK (at the request of former Representative Tiffiny Mitchell) (Presession filed.) SUMMARY The following summary is not prepared by the sponsors of the measure and is not a part of the body thereof subject to consideration by the Legislative Assembly. It is an editor’s brief statement of the essential features of the measure as introduced. Directs Department of Revenue to establish program to pay reparations to Black Oregonians who can demonstrate heritage in slavery and who submit application no later than December 31, 2022. A BILL FOR AN ACT Relating to reparations for slavery. Be It Enacted by the People of the State of Oregon: SECTION 1. (1) The Department of Revenue shall establish a program to pay reparations to Black Oregonians who can demonstrate heritage in slavery and who submit an application to the department no later than December 31, 2022. (2) A person is eligible for reparations under this section if the person demonstrates that the person: (a) Is descended from an American slave; (b) Has identified as African-American on legal documents for at least 10 years before the date of the application; (c) Is at least 18 years of age, an emancipated minor or a ward, as defined in ORS 419A.004, whose parents are deceased or for whom parental rights have been terminated and have not been reinstated; and (d) Has resided in Oregon for at least two years before the date of the application. (3) The department shall pay to each eligible applicant the amount of $123,000 in the form of an annuity payable annually for the life of the applicant. (4) Reparations paid under this section and the right of a person to an annuity under this section are exempt from garnishment and all state, county and municipal taxation, except as provided under ORS chapter 118, are not subject to execution, garnishment, attachment or any other process or to the operation of any bankruptcy or insolvency law and are unassignable. (5) The department may adopt rules to implement this section.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą