2021-01-26

Pietų Tirolis: afrikietis prieglobsčio prašytojas onanizavo traukinyje moksleivių akivaizdoje

 

Prieš kelias dienas portale Wochenblick buvo pasakojama apie tai, kaip Afrikos juodaodis „turtino“ europiečių kultūrą. Traukinyje važiavęs prieglobsčio prašytojas traukinio vagone, kuriuo važiavo vaikai, kaip niekur nieko surengė jiems onanizmo seansą. Nors šalyje karantinas, negras buvo be kaukės. Vokiečiams kyla keistas klausimas, kodėl afrikiečiams negalioja šalyje veikiantys įstatymai?


https://youtu.be/j1G8fxKU5L8

Mokiniai nufilmavo juodaodžio surengtą „performansą“ Vinschgaubahn traukinyje, vykusį sausio 20 dieną. Portalas pažymi, kad vietos parlamento kairieji ir žalieji yra labai jautrūs visiems klausimams, išskyrus tuos, kurie liečia imigrantus. Tačiau parlamentarai pareikalavo atsakyti, kiek šitas „kultūros turtintojas“ gavo paramos iš valstybės ir kuo jis užsiima Pietų Tirolyje? Ar jam yra kas žinoma apie elgesio Europoje taisykles?



Tai ne pirmas spaudoje užfiksuotas atvejis, kai juodaodžiai prieglobsčio prašytojai masturbuojasi traukiniuose. 2019 metais italų Il Giornale rašė, kad keli kilometrai nuo Neapolio buvo sulaikytas atėjūnas iš Nigerijos, kuris traukinio vagone priešais dvi moteris viešai masturbavosi. Dienraštyje buvo rašoma, kad 35 metų negras įėjo į vagoną, kuriuo vyko dvi moterys, atsisėdo prieš jas ir ėmė masturbuotis. Moterys pabėgo traukinio koridoriumi ieškodamos pagalbos, bet afrikietis ėmė jas persekioti, nusivijo iki galinio vagono, kur buvo kiti keleiviai ir policijos agentas. Afrikos kultūros nešėją sulaikė Neapolio stotyje, jam skirta 10 eurų bauda už netinkamą elgesį viešoje vietoje.



Rimtesni incidentai su Afrikos kultūros nešėjais įvyko Rimini ir Katanijoje. Čia, kaip praneša Il Giornale, atėjūnai užpuolė policininkus, vaikus.

Nuorodos:

https://www.wochenblick.at/suedtirol-afrikanischer-asylwerber-onaniert-im-zug-vor-schulkindern/

https://www.ilgiornale.it/news/napoli/si-masturba-treno-davanti-due-donne-multato-nigeriano-35enne-1771596.html

http://lebionka.blogspot.com/2019/10/sestadienis-italijoje-italai-protestavo.html






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą