2021-01-11

Italija: medicinos sesuo hospitalizuota po vakcinacijos

 


Po vakcinacijos Pfizer-BioNTech medicinos sesuo Italijos Teramo mieste hospitalizuota su veido nervo paralyžiaus (Belo sindromo) simptomais, rašoma Il„Giornale“. Šiuo metu ji yra yra Teramo ligoninėje, neurologijos skyriuje.

Nepaisant kylančių problemų, tvirtinama, kad „vakcina saugi“. Bandoma aiškintis, ar tikrai liga susieta su Pfizer-BioNTech vakcina. Tai antras incidentas Abrucco regione po vakcinavimo, kur sausio 10 dieną buvo paskiepyta vos 10 žmonių. Nepaisant kilusio triukšmo, gydytojai teigia, kad neverta jaudintis ir tvirtina, kad vakcinos pašaliniai efektai „yra ne daugiau, kaip tradiciniai“.



Apie Belo sindromą praneša ir Fda, Food and Drug Administration. Italijoje vakciną patvirtinusi agentūra Aifa gruodžio10 dieną pranešė apie 4 komplikacijų atvejus pas 43 vakcinuotus, kurie gavo šią vakciną.

Iš spaudoje skelbiamų faktų mes žinome, kad po vakcinavimo Pfizer-BioNTech vakcina mirė du žmonės Norvegijoje, du Izraelyje, vienas Šveicarijoje, vienas gydytojas JAV ir vienas Portugalijoje.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą