2021-01-30

Tanzanijos prezidentas Magufuli neskiepys gyventojų nuo papajos vaisių ligos

 


Tanzanijos prezidentas, žinomas savo teigiamais ožių ir papajos koronaviruso testais, gavo iš Europos Sąjungos 27 milijonus eurų kovai su koronavirusu, be ir taip didelės šios valstybės gaunamos paramos iš ES.

Priminsiu. Praėjusių metų gegužę Tanzanijos prezidentas demaskavo Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) korona-melagius. Džonui Magufuli, kuris yra diplomuotas chemikas, kilo įtarimas dėl PSO rekomendacijų atlikti kuo daugiau koronaviruso testų, o taip pat dėl staiga didėjančio susirgimų skaičiaus, dėl Afrikoje veikiančių gausių NVO veiklos tikslų. Todėl jis pats nutarė patikrinti COVID-19 testų patikimumą. Jis paėmė pavyzdžius iš ožio, avies, triušio, fazano, papajos ir durio vaisių, automobilių tepalo, įvairių kitų gyvūnų ir daiktų. Pavyzdžius nusiuntė į PSO akredituotą laboratoriją Tanzanijoje, užrašęs išgalvotų žmonių pavardes. Tyrimai parodė, kad COVID-19 infekuoti durio ir papajos vaisiai, ožys, o dėl tepalo suabejota. Prezidento Magufuli eksperimentas parodė, kad PSO rekomenduojami Polimerazės grandininės reakcijos (PGR) testai yra nieko nevertas šlamštas, kaip ir pati PSO - Rokfelerio įsteigta ir už satanisto Bilo Geitso pinigus egzistuojanti organizacija. Tanzanijos prezidentas išmetė susikompromitavusią PSO iš šalies.



Po šių eksperimentų, kaip rašoma vokiečių portale Unser-mitteleuropa.com, chamizmas ir kritika iš vakarų (visai pamiršus apie „rasizmą“?) atėjo greitai, nes Magufuli nesilaikė oficialių rekomendacijų ir viešai kritikavo PSO.



Dabar Magufuli suprato: skiepai nuo COVID-19 pavojingi, todėl jis perspėjo savo piliečius dėl vakcinos pavojingumo. PSO nedelsiant pareikalavo Tanzaniją sekti „mokslu“ po to, kai prezidentas pasakė, kad COVOD-19 skiepai pavojingi ir nereikalingi, jei žmonės pasikliaus Dievu. Be to, jis nedarys jokių Lockdown šalyje ir piliečiams.

ЕС mėgino papirkti Tanzaniją

Dar prieš kelis mėnesius ES mėgino papirkti šią Afrikos valstybę 27 su milijonais (!) eurų iš ES solidarumo fondo. Paramos skyrimo sąlyga: šalis privalo būti pilnai uždaryta, tame skaičiuje ir turistams, palaikantiems šalies ekonomiką. Taip pat Tanzanija turi įvesti PSO taisykles: griežtą lockdown, kaukes ir masinį skiepijimą.

Šios padėties ironija: Tanzanija paėmė pinigus, o po to paskelbė šalį laisvą nuo koronaviruso. Nei kaukių, nei skiepų, nei lockdown neįvyko. Be to, Tanzanijos prezidentas lapkritį pasakė, kad jis neketina naudoti kokią-nors Covid-19 vakciną, bet vietoj to apsaugai nuo ligos pasikliaus vietinėmis žolėmis.

Afrikiečiai kritiškai žiūri į koronavirusinę isteriją



Tuo metu kai visas vakarų pasaulis vis toliau ir toliau klimpsta į koroninę beprotybę, kurios pagalba vykdomą Great reset, Afrikoje ir Pietų Amerikoje laikosi kiek kitos politikos. Tenai skepticizmas ir pasipriešinimas šiai plandemijai pasireiškia stipriau, negu vakaruose. Taip Pietų Afrikos Respublikos Aukščiausiojo teismo teisėjas Mogoeng Mogoeng pavadino Corona-vakcinaciją „velnio pramanais“ ir rekomendavo savo tėvynainiams nesivakcinuoti.

Paštu ir neskaidriai renkama neteisėta Lietuvos valdžia vykdo Tautos korona-genocidą, tačiau visuomenės kritika šio nusikaltimo vykdytojams skamba vis garsiau (žiūr.signataro Z.Vaišvilos spaudos konferenciją).


Plandemijos demaskavimui aš skyriau dešimtis straipsnių, o kiekvieną savo žodį galiu pagrįsti viešai skelbtais dokumentais ir faktais, moksliniais straipsniais ir mokslininkų pareiškimais.

Mane ne kartą buvo apipuolę Delfi.lt ir 15min.lt samdomi cenzoriai- parazitai – nekvalifikuoti melagiai ir idiotai, moralinės visuomenės fekalijos, samdomos FB, kurių visos melagienos jau yra paneigtos. Tačiau dėl šių moralinių išsigimėlių kaltės buvo suvaržytos mano konstitucinės teisės reikšti savo nuomonę.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą