2021-01-07

Finita la commedia: Trampui matas

 


Vakar gaujos provokatorių ir kvailių šturmavo JAV kongreso pastatą, įsiveržė į posėdžių salę. Keturis įsiveržėlius nušovė. Jie niekada nebus „Nebesnaja sotnia“, jie neteisingi protestuotojai, nedemokratiški.

Kam tai buvo naudinga? Visu pirma, giluminei JAV valstybei, pinigų šeimininkams, per sufalsifikuotus rinkimus į valdžią atvedusiems neįgalų ir susikompromitavusį Džo Baideną, kuris valdomas, kurį bet kada galima nuspirti, o į jo vietą pastatyti viceprezidentę Kamalą Harris, žydų tautybės „juodaodę“.



Trampas, apsipjaustęs (Eduardo Hodos informacija) ir priėmęs judaizmą, jo žydiška aplinka – vyr.patarėjas Džaredas Kušneris ir Duktė Ivanka, ultraortodoksai iš Chabad Liubavič sektos, savo jie jau padarė: perkėlė JAV ambasadą į Jeruzalę, iš arabų valstybių suformavo Izraeliui paklusnią koaliciją, nukreiptą prieš Iraną, ir tvirtai pamiršusią Palestiniečių problemas. Trampas Ameriką valdančiam žydų kapitalui nebereikalingas. Jų tikslas Talmudinis – valdyti pasaulį, o ne užsidaryti JAV.



Finita la commedia. Dabar bus galima toliau tęsti globalizmo programą ir toliau naikinti ne tik baltąją Ameriką, bet ir Baltąją Europą, Australiją, visur klupdyti baltuosius prieš juodaodžius recidyvistus, valdžią formuoti iš „juodaodžių“ žydų, kaip Barakas Obama, kartais ir visai baltų, bet vis tiek „juodaodžių“, kaip Kamala Harris. 

Trampui matas.

Vakarop paaiškėjo, kad Kongresą puolė Antifa banditai:










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą