2021-01-19

Navalnai, analnai ir demokratijos parodija

 


Lietuvoje po neskaidrių, švelniai kalbant, seimo rinkimų į valdžią atėję bakalaurai, narkotikų ir lytinių anomalijų mylėtojai, normaliam žmogui gali sukelti vien tik pasišlykštėjimą ir beviltiškumo jausmą. Tai atsitiktinė reikiamo išsilavinimo ir patirties neturinti kompanija, tesugebanti klauptis prieš BLM ar feikinius rytų „didvyrius“, vakarų MIP ir spec. tarnybų konstruktus, skirtus rytų kaimynėms erzinti ir griauti, retransliuoti JAV demokratų, jų patronų, skelbiamas valstybės, tautos ir šeimos naikinimo idėjas.  

Štai ir turime dresiruotus pudelius, kuriems sąvokos Lietuva, tauta, valstybė neegzistuoja. Tai tikri parazitai ant Lietuvos kūno. Ar Lietuva dar liks gyva po šių parazitų antpuolio?



Turime pilną kolonijinės valdžios komplektą: prezidentą, pasodintą į šį postą iš užsienio banko ir iš menkaverčių marionečių suformuotą valdžią.

URM ministerijai dabar vadovauja analnas, ištrauktas iš senelio užpakalio, kuriam svarbiausia – Rusijoje teistas už vagystes Navalnas ir moteriškė iš Baltarusijoje, kaip ir Chuanas Gvaido iš Venesuelos, pasiskelbusi prezidente.

Tai kas, kad Druskininkuose atsirado šimtai bedarbių, kad Klaipėda liko be krovinių, dabar analinis anūkas siekia naujų sankcijų prieš Rusiją, siekia atsitverti betonine siena nuo rytų kaimynų ir pasmaugti Lietuvos ekonomiką, galutinai sunaikinti tranzitą.

Esame JAV kolonija, o mūsų valdžios pudeliai šoka pagal iš Vašingtono gaunamas komandas. Buvo daug naivuoliu, tikinčiu, kad Lietuvos išgelbėtoju gali būti Donaldas Trampas. Jiems siūlau pažiūrėti Ukrainos publicisto Eduardo Chodoso video pradžią. Autorius padeda suprasti, kas gi vyksta JAV, kokioms jėgoms atstovauja Baidenas, kokioms Trampas: https://youtu.be/QapPcPp1CGg

Chodoso video yra pateikiamos pikantiškos įdomybės apie Kapitolijaus „šturmą“. Šturmuojančiųjų minioje buvo Izraelio ir Mošiacho vėliavų.

Tik aklas šiandien nemato, kad pagrindinis „vakarų demokratijos“ bruožas yra melas, kad šios „demokratijos“ „politika“ iki nago juodimo yra amorali ir išsigimusi.



Tarp suklaidintų ir į Kapitolijų atvestų piliečių buvo Ashli Babbitt, JAV kariuomenės veteranė, kurią be jokio reikalo nušovė negras policininkas. JAV MIP nutylėjo šį faktą.





O kaip virkavo JAV ir pasaulio MIP dėl nušauto juodo recidyvisto George Floyd. Aušrinė Armonaitė, dabartinė ekonomikos ministrė, ta proga karantino metu atsivežė būrį juodų užsieniečių, ir jiems padedant, prieš šito recidyvisto portretą ant kelių klupdė mūsų vaikus.

George Floyd buvo recidyvistas, žiaurus nusikaltėlis, penkis metus sėdėjęs kalėjime, bet jį laidojo auksiniame karste. O informacija apie nusikalstamą beginklės moters nužudymą Kapitolijuje buvo trinama liberastinės cenzūros.

2014 metais liberastinė MIP liejo krokodilo ašaras dėl riaušininkų mirčių Kijeve, bet tylėjo apie visą būrį ten pat riaušininkų sušaudytų specialios paskirties dalinio „Berkut“ pareigūnų.

Buvo tvirtinama, kad Viktoras Janukovičius buvo nuverstas nepatenkintų žmonių visiškai teisėtai, o falsifikavimų renkant Džo Baideną jos nepastebėjo.

Šios apsimelavusios MIP skelbia, kad prezidento rinkimai Baltarusijoje buvo sufalsifikuoti, o Amerikoje vykę rinkimai buvo skaidrūs ir demokratiški. IT gigantai visam pasauliui net uždraudė abejoti šių rinkimų skaidrumu.



Kelis mėnesius Vakarų MIP liejo melą apie Navalno nunuodijimą, vaizdavo Rusijos prezidentą nuodytoju ir budeliu, bet sutartinai tylėjo ir cenzūravo informaciją apie Baidenų šeimos vagystes, narkomaniją, pedofiliją, iškrypėlišką gyvenimo būdą.

Kuomet laimėjo Donaldas Trampas, jam keturis metus buvo primetinėjami ryšiai su Rusija, tačiau tos pačios MIP šaiposi, kai Baidenams primenami jų finansiniai nusikaltimai Ukrainoje ir Kinijoje, rinkimų rezultatų falsifikavimas.

Kuomet laimėjo Baidenas, laimėjo demokratija ir progresas, kuomet laimėjo Trampas – tai laimėjo apgailėtini žmonės. Ir tokių apgailėtinų žmonių JAV 75 milijonai!

Įsivaizduokite, siūlo portalas Gefira, kas vyktų, jeigu juodą protesto dalyvį Kapitolijuje nušautų baltaodis policininkas, kaip tik tuo momentų, kai vyksta Donaldo Trampo rinkimų teisėtumo pripažinimas? Mintyse sukurkite galimų pasekmių vaizdą.

Vakarų šalyse, kur dėl COVID-19 veikia griežtas karantinas, uždarytos parodų salės, bet veikia viešnamiai (8 min. https://youtu.be/_pFCZx_kvyo). Tokį absurdą gali sugalvoti tik analinė vakarų „demokratija“!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą