2021-01-13

Įkandin IT gigantų Trampą ir jo šalininkus blokuoja bankai

 

Deutsche Bank, vienas iš stambiausių Trampo kreditorių per pastaruosius 20 metų, pranešė, kad nutraukia verslo santykius su Trampų šeima.

Kitas bankas, Signature Bank, kuriame Trampas turi čekines, taupomas ir atsiskaitomos sąskaitas maždaug $5,3 sumai. Signature Bank direktorių taryboje yra buvusi Trampo duktė Ivanka.

„Mes skaitome, kad atitinkamu žingsniu bus Jungtinių Valstijų prezidento atsistatydinimas, kas labiausiai atitinka mūsų nacijos interesams ir amerikiečių tautos interesams“, - kalbama sausio 11 dienos atskirame banko pareiškime.

Daugelį metų šis bankas kreditavo Trampo ir jo aplinkos žmonių verslo projektus. Tarp jų ir garsieji golfo laukai Floridoje. Bankas ne tik nutraukė santykius su Trampu, bet ir draus visiems įstatymų leidėjams, palaikantiems Trampą, šiame banke vykdyti finansines operacijas.



Deutsche Bank US vadovas paskelbė pareiškimą, kuriame pavadino riaušes Kapitolijuje „tamsia diena“ Amerikos demokratijai.

„Vakar buvo juoda diena Amerikai ir mūsų demokratijai. Mes didžiuojamės mūsų Konstitucija ir palaikome tuos, kas siekia ją remti, kad užtikrinti laikymąsi tautos valios ir taikų valdžios perdavimą“, - parašė Deutsche Bank Americas Christiana Riley LinkedIn.

DB Trampas dar vis skolingas 300 milijonus dolerių DB garantuotų kreditų, kurie turi būti grąžini 2023 ir 2024 metais. DB svarstė galimybę pratęsti kredito grąžinimo terminą.

DB nuolatos jautė politikų spaudimą, kai Trampas tapo JAV prezidentu ir tapo žinoma, kad DB nuo 1990-jų yra pagrindinis Trump Organization kreditorius. Dabar bankas gali nurašyti Trampo skolas, bet svarsto ir kitus ryšių su Trampu nutraukimo variantus.

Tai garantuoja, kad Trampui teks ieškoti finansinių šaltinių savo verslams už JAV ribų, jeigu jis norės pratęsti DB kreditų grąžinimą. Manoma, jei pinigų jis ims ieškoti užsienyje, tuomet demokratai jį ims kaltinti prekyba Amerikos paslaptimis mainais į finansines paslaugas.



Puolimas prieš Trampą turi savo logiką. Prasidėjo „Great Reset“, kuomet valstybių funkcijas perima didžiosios korporacijos.

Naujausi pasaulio užkulisės planai pertvarkant pasaulį buvo pristatyti pernai. Jie aprašyti Klauso Švabo (Schwab) ir Thierry Malleret knygoje „Covid-19: TheGreat Reset“.

Viena iš pagrindinių „Didžiojo perkrovimo“ ( The Great Reset) sąvokų yra Inclusive Capitalism (inkliuzyvus kapitalizmas). Gruodžio mėnėsį Popiežius Pranciškus su Rotšildais sukūrė naują paramasonišką tautų ir valstybių valdymo organizaciją „Inkliuzinio kapitalizmo tarybą“.

Apie tai rašiau gruodžio mėnesį. Nuorodos žemiau:

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/inkliuzyvus-kapitalizmas-kaip-didziojo.html

https://manolietuva.com/?p=4617

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/covid-19-didziojo-perkrovimo-pradzia.html

https://manolietuva.com/?p=4615

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/popiezius-pranciskus-su-rotsildais.html

https://manolietuva.com/?p=4565






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą