2021-12-10

Kun.maj. Alfonsas Bulotas: Su melu įrodyti tiesą yra labai lengva. Su tiesa įrodyti melą yra labai sunku.

 


Biomedicinos dr. Algimantas Lebionka savo įdomiame tinklapyje pateikia daug informacijos apie pasaulyje ir Lietuvoje vykstančius įvykius. „Delfi“ cenzorių teigimu, šiame portale buvo paskleista kun. Alfonso Bulotos plunksnai priklausanti „melagiena“ apie tai, kad vakcinos sužaloja žmogaus prigimtinį imunitetą.


Keletas minčių apie šias „melagienas“. Vaikystėje mane paskiepijo nuo tuberkuliozės, tymų, geltos, difterito. Po skiepų niekada nesirgau šiomis ligomis. Tai buvo ne genus modifikuojantys preparatai, o tikri skiepai. Tarybinėje kariuomenėje kas metai skiepydavo nuo visų galimų infekcinių ligų. Niekas iš kareivių, nors buvo sušalę, suvargę, jokiais gripais ar plaučių uždegimais, gelta, dizenterini, odos ligomis, nesusirgdavo, išskyrus virškinimo sutrikimus dėl nekokybiško maisto.

Nepriklausomos Lietuvos kariuomenėje turėjau vakcinų pasą, nes reikėjo keliauti po svetimas valstybes su taikos misiją. Esu paskiepytas nuo maliarijos, šiltinės, choleros, raupsų ir kitų pasaulyje vyraujančių užkrečiamų ligų. Niekada nesusirgdavome paskiepyti, nes tai buvo skiepai. Kritikui atsakau, kad jei būtų skiepas nuo COVID-19, paskiepytieji nesirgtų. Net ir durnas džiaugtųsi skiepu nuo kurio jis pasveiks. COVOD-19 kaip žinote- neapsaugo nuo susirgimo ir galimos mirties. Ką sako pats Dr.Mike‘as Yeadonas, buvęs “Pfizer“ viceprezidentas? Į klausimą ar vakcina Covid-19 pažeidžia imuninę sistemą? Atsakymas kritikui: Pažeidžia. Ji susilpnina organizmo gebėjimą kovoti su infekcijomis, virusais ir ligomis. Kritike. Bėk kol kojos paneša ir kitiems dar gal pagelbėti juos nešant nuo Covid -19. Ši „vakcina“ sukurta taip, kad sukeltų uždelstą reakciją, kuri palaipsniui griauna paskiepytųjų sveikatą, tai galima pamatyti 2 minučių trukmės vaizdu You Tube. Apgauti, su mano vadinamu kvailystės pasu, jie, galvodami, kad - saugūs ir neužsikrės - papildė ligoninių lovas ir morgus. Jei paskiepytas sąlyginai ir neserga, tai jis apgaulingai gali nešioti virusą. Jei nepaskiepytas užsikrečia, tai jis ir suserga ir izoliuojasi nenešiodamas virusą. Manau, ir durnam aišku, jeigu jį skiepija, tai jis turi po skiepo tąja liga nesirgti, pasveikti ir nebūti užkrato nešėju. Aš paskiepytas tikrais skiepais, niekam nepernešiau nei tuberkuliozės, nei choleros, nei šiltinės virusų, nes tie skiepai mane saugojo.

Pagal kritiką- vakcinos nauda, kad tokie suskiepyti lengviau miršta. Ar tam gyvena žmogus žemėje, kad nuo biznierių vakcinų lengviau mirtų? Štai kokią naudą duoda nepatvirtinta vakcina, apie kurią jau atvirai kalba net gamintojai, kad tai išvis ne vakcinos, o genų terapija.


Greičiau sutvarkykite sveikatos gydymo sistemą, bet ne ataskaitas kokių daugiau mirė. 2021 12 9 dienos tinklapis www-standard-co-uk.rašo; Ausys auga išaiškėjus naujam variantui Bostvanijoje, Covid-19, kuris pagal ekspertus yra labiausiai mutavęs virusas šiai dienai. Virusas B.1.1529, greitai bus pavadintas Nu, turintis 32 mutacijas, kai kurios iš jų yra labai kintančios ir atsparios vakcinoms. Kol kas pasaulyje aptikta 10 atvejų šio viruso, kuris pastebėtas trijose šalyse. Valstybės dalinas skubota informacija, minint straipsnyje, kad kol kas vienintelė apsauga prigimtinis imunitetas ir vakcinos. ( mano komentaras: jeigu tos vakcinos gydo) 2021 -11- 25. Prezidentiniame Botsvanos vyriausybės darbinės grupės dokumente, Dr.K.Masupu rašo; darbinė grupė informuoja viešai apie naujus Covid -19 4 atvejus surastus pas keliautojus kurie turėjo teigiamą SARS-COV-2 testą. Manau, reikės susitaikyti gyventi su virusais, prisitaikant su natūraliu žmogaus prigimties imunitetu (mano nuomonė) kaip kad įvyko Ispaniško gripo metu. kaip rašo Wikipedia, šis gripas, manomai pradėjo plisti iš Kinijos 1918 m. kaip ir Covid-19.



Epidemijos mastą ispaniškas gripas pasiekė JAV maždaug per tris mėnesius ir išplito Europoje ir per jos kolonijas visame pasaulyje. Mirė daugiausiai jauni žmonės (20-40 metų). Manoma, kad tuo metu buvo pasaulyje užsikrėtusių 50 procentų gyventojų. Mirusių nuo gripo buvo daugiau nei žuvusių per visą Pirmąjį pasaulinį karą. Gripas neaplenkė ir Lietuvos miestų, kaimų, jaunos Lietuvos kariuomenės. Dimisijos majoras Juozas Vainauskas sulaukęs 103 metų pasakojo: Buvau 6 metų kai pro langą mačiau kaip iš namų išnešė mamą. Manęs neleido eiti. Buvo labai šalta žiema. Vis galvojau, kodėl ją išneša? Šeimoje liko 12 vaikų ir tėtis. Nė vienas nesusirgo iš 12 vaikų, niekas nesiizoliavo. Kaime net termometro nebuvo. Visi žinojo, kad baisus gripas. Gėrėme įvairias arbatas su medum ir visi vaikai užaugo ilgo amžiaus. Kodėl motina mirė? Galima suprasti, kad buvo sunku motinai aprūpinti 12 vaikų visu reikalingu gyvenimu, kaimo darbai, gal tai ir buvo silpniausias žmogus virusui šeimoje. Kaimo žmonės tada daug nekeliavo, tad kontaktų užsikrėtimas buvo žemas. Žmogaus nenusilpninta imuninė sistema, ką pripažįstama ir dabar, viruso Covid-19 atveju sėkmingai kovoja. Kovoje būna ir laimėtojų ir pralaimėjusių.

Pagarbiai, Kun. A. Bulotas

P.S. Tai baisu, kad vaikams neleidžiam subrandinti prigimtinio atsparaus žmogiško imuniteto, o vaiko bręstantis prigimtinis imunitetas su vakcina Covid-19 žalojamas. Kristus apie vaikų skriaudėjus sakė, kad jiems geriau po kaklu būtų užnertas girnos akmuo ir panardinti jūroje. Niekas neturi teisės į žmogaus kūną be jo sutikimo ir dirbtinai su chemikalais keisti jo biologinį kūną. Jei Dievas pagal Šventą raštą sukūrė žmogų panašų į save, tai velnias, manau, bent biologiškai pradėjo į save keist žmogų. Apie tokį jau vykdomą žmogaus pakeitimą rašo Švabas savo knygoje. Ką darys Katalikų bažnyčia su „antžmogiu“? Švabas turi planą kaip Dievo tvarinį paversti robotu. O bažnyčia? Kai velnias bijodamas kryžiaus, kaip negalintis eiti į Kauno Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų bažnyčią, suvedžiojo valdžios moterį, seimo narę, terorizuoti tikinčių dėl kvailysčių paso. Bažnyčia turi savo autonomiją ir tokie veiksmai bažnyčioje neleistini ir klebonas turėjote su policija tokią moterį išprašyti lauk.

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą