2021-12-28

Vakcinacijos planai aprašyti dar „Siono išminčių protokoluose“

 

Rusijos portale 3rm rašoma, kad nepaisant to, kad "Siono išminčių protokolų" patikimumu suabejota dėl žydų pastangų, jų platus naudojimas ir įgyvendinimas per amžius yra įtikinamas įrodymas jų autentiškumo. "Protokolai" patvirtinti praktiškai, o tai reiškia, kad juose išdėstyti sionizmo planai yra tikri.


„Protokolų" autorius yra Ašeris Ginsbergas, gimęs 1856 m. rugpjūčio 5 d. Kijevo gubernijoje, pietų Rusijoje, žydų šeimoje. Sionistų sluoksniuose jis buvo žinomas Ahad Haam slapyvardžiu.

Pažymėtina, kad dešimtajame protokole pateikiama labai svarbi ir aktuali informacija apie skiepus. Jo turinys, be kita ko, pavadintas "Skiepų ligos ir kitos masonerijos intrigos".

Protokole Nr.10 – „„Parodomoji“ politikoje“ skaitome:

„Skiepijimas nuo ligų ir kiti pikti masonų kėslai. Bet jūs patys puikiai žinote, kad galimybei visaliaudinio išreiškimo panašių norų būtina nepaliaujamai drumsti visose valstybėse tautos ir vyriausybės santykius, kad išvarginti visus priešprieša, nesutarimais, kova, neapykanta ir netgi kankinyste, badu, ligų įskiepijimu, skurdu, kad gojai nematytų kitos išeities, kaip atbėgti į mūsų piniginį ir pilną viešpatavimą… Jeigu mes duosime atsikvėpti tautoms, tai geidžiamas momentas vargu ar kada nors ateis.“


Portale 3rm rašoma:

Šis šėtoniškas planas šiandien įgyvendinamas pasitelkiant nenugalimus skiepus. Visame pasaulyje ir mūsų šalyje, įvedus vakciną nuo koronaviruso, prasidėjo žmonių skirstymas į paskiepytus ir nepaskiepytus, nesantaika tarp jų, neskiepytųjų laisvės ir teisių varžymas, tyčiojimasis ir rasizmas jų atžvilgiu.

Valstybių valdovai ir bažnyčios vadovai, atkakliai pasisakydami už skiepus, skatina šį sionistinį planą, stumia žmoniją į antikrikščioniškų sionistų glėbį ir prisideda prie jų visiškos valdžios ir totalitarinio valdymo.

Vien to fakto, kad skiepai įtraukti į tamsius sionistų planus (jau nekalbant apie daug ką kita), pakanka, kad protingi žmonės su pasibjaurėjimu atmestų kovidų vakciną, kuria vykdomas žmonių užantspaudavimas.


P.S. 2020 metų 6 d. aš paskelbiau straipsnį „Kam COVID-19 pandemija, o globalistams-sionistams tai geriausias laikas įgyvendinti savo planus.“

Nuorodos:

https://3rm.info/main/87713-vakcinofashizm-plan-zhidov-on-propisan-v-protokolah-sionskih-mudrecov-video.html

http://lebionka.blogspot.com/2017/07/igyvendintas-projektas-siono-isminciu.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/04/kam-covid-19-pandemija-o-globalistams.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą