2021-12-04

Bergoglio ir Lukašenka – du nelegalių imigrantų kontrabandos organizatoriai

 



Jie dirba sinchroniškai, vienas viešėdamas Kipre, kitas Lenkijos pasienyje, jie mums rodo vienodus satanistų ženklus, už jų nugarų stovi tie patys Rotšildai su jų trilijonais ir Sorošu užantyje, abu jie remiasi masonų (ES tėvo Kudenhove Kalergi) ideologija.


Tai jeigu du gyvūnai turi straublį, iltis, dideles ausis? Gal jie yra drambliai?

Vakar Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka, tuo pat metu kai satanistas popiežius Pranciškus plovė smegenis Kipro gyventojams, surengė propagandinę akciją Lenkijos pasienyje. Akcijoje dalyvavo Baltarusijos fiurerio iš Artimųjų rytų jo sukviesti „turistai“, kurie atsisako grįžti namo, tačiau nuolatos kurstomi Lukašenkos, Merkel, Bergoglio ir pan. nusikaltėlių, neteisėtu būdų, ardydami pasienio įrangą, mėtydami akmenis į Lenkijos pasieniečius, veržiasi į ES.

Baltarusijos agentūra BELTA vakar pranešė, kad „kelios dešimtys pabėgėlių dalyvavo spontaniškame susitikime, kuriame buvo kalbama apie popiežių, Europą ir kviečiama į humanizmą“.

 Apie 15 val. Lukašenka „prie vieno iš įėjimų į transporto ir logistikos centrą, kuriame įsikūręs laikinas pabėgėlių apgyvendinimo centras“ išrikiavo keliolika į Baltarusiją su turistinėmis vizomis atvežtų vaikų, kurie laikė transparantus, „skirtus popiežiui, Europai“: "Jūsų tyla mus žudo", "Norime pamatyti jūsų humanizmą".


Sutapimas kad puolimas prieš Europą vyksta dviem frontais: iš Kipro ir iš Lenkijos-Lietuvos pasienio? Mano nuomone, šie satanistai-masonai yra ideologiniai broliai, kurių tikslas-sunaikinti Europą, jos tautas.

Šis puolimas vyksta ir iš Briuselio, nuolatos. Lenkija-ašaka Briuselio gerklėje: nei išspjauti, nei praryti. Lenkija išgelbėjo Europą nuo musulmonų invazijos dar kartą, ne Lietuvos konformistai, kurie jau buvo pasirengę apgyvendinti 40000 nelegalų, neišdegė, apetitą sumažino iki 10000 galvų. Įleistų keturių su virš tūkstančių sorošo masonams bakams, raskevičiams, armonaitėms, o ir skverneliams, kitiems Tėvynės išdavikams, nepakanka.




Visa ši masonų-globalistų bachanalija vyksta tuo metu, kai ES dūsta nuo migrantų.

Belgijoje apie 50 dokumentų neturinčių migrantų užėmė ir apsigyveno Švento Jono Krikštytojo bažnyčioje prie Beguinage. Jie reikalaujančių leidimo gyventi šalyje, skundžiasi, kad bažnyčioje jiems per šalta.

Breitbart pažymi, kad Migrantai, protestuojantys dėl leidimo gyventi šalyje, tapo įprastu reiškiniu kai kuriose Europos dalyse.

Popiežius Pranciškus yra Vatikano valstybės vadovas, tačiau jis migrantų čia neveža, neapgyvendina savo rūmuose, ar šv.Petro katedroje. Lukašenka irgi gali apgyvendinti kelis tūkstančius jo atvežtų migrantų savo rūmuose Minske, bet ne, jis juos jėga varo į Lenkiją ir Lietuvą, atėmęs jų pinigus.

 


Popiežius Pranciškus skatina imigraciją


Breitbart rašoma, kad Popiežius Pranciškus paragino Kipro salos vadovus būti svetingesnius migrantams, net jei šalis bando susidoroti su masine migracija, kuri šiuo metu ją užplūdo.

"Jūs esate atviros durys, vienijantis uostas", - vėlai ketvirtadienį, atvykęs į šalį, sakė popiežius civilinės valdžios atstovams. "Kipras, kaip civilizacijų kryžkelė, turi prigimtinį pašaukimą susitikti, kuriam palankus Kipro žmonių svetingumas."

Šio krašto grožis "kyla iš kultūrų, kurios per amžius čia susitiko ir susimaišė", - tvirtino pontifikas. "Šiandien Kipro šviesa taip pat yra labai įvairialypė. Daugybė žmonių ir tautų suteikė šiai tautai įvairių atspalvių ir atspalvių."

"Taip pat galvoju apie daugybę imigrantų: procentine išraiška jų yra daugiau nei bet kurioje kitoje Europos Sąjungos šalyje", - tęsė jis. "Išsaugoti įvairiaspalvį ir daugialypį visumos grožį nėra lengva. Kaip ir formuojant perlą, tam reikia laiko ir kantrybės; reikia plačios vizijos, gebančios aprėpti įvairias kultūras ir įžvalgiai žvelgti į ateitį."

"Šiuo atžvilgiu galvoju apie tai, kaip svarbu saugoti ir remti visus visuomenės narius, ypač tuos, kurie statistiškai sudaro mažumą", - ragino jis.

Lapkričio 10 d. Kipras paskelbė, kad pateikia Europos Komisijai prašymą sustabdyti prieglobsčio prašymų teikimą tiems, kurie į šalį atvyksta neturėdami reikiamų dokumentų.

"Europos Komisijai bus pateiktas prašymas imtis Kipro Respublikai palankių veiksmų, taip pat suteikti jai teisę sustabdyti prieglobsčio prašymų teikimą neteisėtai į šalį atvykstantiems asmenims", - sakė vyriausybės atstovas spaudai Marios Pelekanos.

2019 m. Kipras buvo šalis, kurioje prieglobsčio prašytojų skaičius, palyginti su gyventojų skaičiumi, buvo didžiausias: daugiausia jų atvyko iš Sirijos, Indijos, Bangladešo ir Pakistano ir sudarė 4 proc. visų gyventojų.

Kipras padalytas Jungtinių Tautų kontroliuojama "žaliąja linija", skiriančia salą į Turkijos kontroliuojamą musulmonų šiaurę ir Kipro graikų krikščionių pietus, kurių vyriausybę vienintelę pripažįsta tarptautinė bendruomenė.

Kadangi dauguma į Kiprą atvykstančių migrantų ir pabėgėlių atvyksta iš šiaurės per Turkiją, Kipro vyriausybė jų atvykimą laiko "neteisėtu kirtimu", kaltindama Turkiją, kad ji tyčia siunčia migrantus, siekdama destabilizuoti padėtį pietuose.

Anksčiau popiežius Pranciškus ragino valstybes nepriimti daugiau migrantų ir pabėgėlių, nei jos gali integruoti į visuomenę, įspėdamas, kad priešingu atveju migrantai rizikuoja tapti "getu", rašoma Breitbart.


Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą