2021-12-20

Metai, kai mano gimtąjį Vilnių užgrobė PIŠistai

 


Einu Gedimino prospektu ir negaliu atpažinti jo. Iš pažiūrėjus viskas po senovei. Tik santvarka pakito, jos turinys pakito. Mano gimtą miestą okupavo corona-fašistai (PIŠistai).

Prieš 80 metų žydai su prisiūtomis geltonomis žvaigždėmis jautėsi, tikriausiai, taip pat. Šiandien ir aš esu jų kailyje: negaliu užeiti į kavinę, kirpyklą, net į biblioteką... aš tapau žemiausios rūšies žmogumi — untermench. PIŠ-istai, Briuselio chalujai, tarp kurių apstu narkomanų ir iškrypėlių, atėmė iš manęs žmogaus teises, atėmė Konstituciją, atėmė gimtąjį miestą, atėmė Lietuvą.


Šitie corona-fašistai sumanė mane padaryti genetiškai modifikuotu organizmu. Mane, daugelį metų savo rankomis genetiškai modifikavusį bakterijas. Aš nenoriu tapti eksperimentine bakterija, eksperimentine žiurke. Mano išmanymas neleidžia man nusiristi iki idiotų ir niekšų verygų ir dulkių lygmens, lygmens Niurnbergo laikų nusikaltėlių, nuolatos meluojančių žmonėms iš Gebelso reproduktorių, švirkščiančių žmonėms nemarkiruotus eksperimentinius marmalus, pagamintus nusikaltėlių užgrobtuose pfaizeriuose, apie kurių padarytus nusikaltimus prieš žmoniją uždraustą žinoti artimiausius 55 metus! To šiems nusikaltėliams negana, jie reikalauja įslaptinti savo nusikaltimus net 75 metams!

Naujieji corona-fašistai nuodija net vaikus. Maži vaikai neturi, ar turi mažai receptorių, su kuriais susiriša koronavirusas. Vaikams šis virusas padaro mažiau žalos, negu eksperimentiniai marmalai, su kuriais norima genetiškai modifikuoti vaikus.

Šiais metais net Kalėdų senelis tapo corona-fašistų represijų auka. Tai nutiko Lietuvos Šeimų Sąjūdžio Kalėdų seneliui, lankančiam vaikučius ir dalinančiam jiems dovanėles įvairiuose Lietuvos miestuose. Kalėdų senelis sulaukė represijų ir svetur.

Šiais metais mokyklose mokytojai žemina "neskiepytus" vaikus, verčia juos stovėti prieš klasę ir teisintis, kad jie neskiepyti, o "paskiepytiems" vaikams ir jų tėvams plojama, tarsi kokiai naujųjų normalų Hitlerjugendo versijai.


Ryt, gruodžio mėn. 21 dieną, 16 val., prie Prezidentūros vėl protestuos „basos mamos“, kovojančios prieš prievartinį vaikų skiepijimą. Šis protestas jau tęsiasi mėnesį. Prezidentas žadėjo mamas priimti. Ar priims, vaikai juk normalūs, ne suaugę LGBT „vaikai“!?

Linksmų Kalėdų visiems, išskyrus, žinoma, PIŠistus, kurie kankina vaikus ir jų tėvelius.

Nuorodos:

https://www.wochenblick.at/corona/bayer-manager-mrna-technologie-ist-zell-und-gentherapie/

http://lebionka.blogspot.com/2021/12/korporacija-pfizer-yra-labiau.html

https://seimusajudis.lt/

https://www.ibtimes.sg/santa-claus-arrested-germany-not-wearing-mask-christmas-market-61798

https://off-guardian.org/2021/12/20/the-year-of-the-new-normal-fascist/

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/basos-mamos-vel-susirinks/


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą