2018-03-01

Kovo 4 dieną parlamento rinkimai Italijoje vyks afrikiečių žmogėdrų suėstos Pamelos šešėlyje


Italijoje ateinantį sekmadienį, per Kaziuką, spręsis visos Europos likimas. Šie rinkimai atsakys į klausimą ar toliau Europa bus naikinama pagal globalistų „Sorošo“ planą, čia toliau bus vežama juodoji Afrika, ar vartai migracijai bus uždaryti, o Sorošo ir Merkel „svečiai“, europiečių socialiniai parazitai ir islamo užkariautojai, bus išprašyti lauk.



Šiuo metu valdantys demokratai, vadovaujami premjero Matteo Renzi, gerai sutariančio su Briuselio globalistais, Rotšildų statytiniais Manueliu Makronu, iš jų Goldman sachs banko, ir buvusia Štazi ir agente Angela Merkel, atvedė Italiją į nesibaigiančią finansų krizę, masinę bedarbystę, skurdą, neregėtą korupciją, užtvindė Italiją afrikiečiais ir jų narkogaujomis. Jis šalį atvedė prie to, kad kai kuriuose Neapolio priemiesčiuose negrai jau sudaro daugumą gyventojų, o atvykėliai žudo plėšia ir prievartauja italus. Migracija ir afrikiečių nusikalstamumas tapo pagrindiniu klausimu ateinančiuose rinkimuose.

Lemiama smūgį Renci vyriausybei sudavė žvėriškas 18-metės Pamelos Mastropietro nužudymas. Kaip esu ne kartą rašęs, šią merginą išprievartavo, užmušė, sukapojo į gabalus, o kai kurias jos kūno dalis suėdė trijų žmogėdrų ir narkodilerių iš Nigerijos gauja (1, 2, 3, 4).


Tarp dviejuose lagaminuose buvusių sukapotų mergaitės kūno dalių nebuvo kai kurių jos organų, kuriuos suėdė nigeriečiai.

Kaip pranešė portalas Braitbart, italų kriminalisto, chirurgo, psichiatro Alessandro Meluzzi žodžiais, Nigerijos mafija yra žiauriausia pasaulyje, ji dabar kolonizuoja Italiją.

„Tai, ką mes matėme Pamelos atveju Nigerijos mafija sistematiškai daro Nigerijoje ir kitose vietose“, - pasakė Meluzzi. „Tai įprasta, kad auka būtų sukapota į gabalus, o kai kurios kūno dalys suėdamos.“

Meluzzi nebuvo nustebintas, kad truko jaunos moters širdies. Apie Afrikos žmogėdras jis pasakė, kad Siera Leonėje vaikai-kareiviai ėda žmonių širdis. Tai yra pašventimo ritualas priduodantis vyriškumo.

„Pas Nigerijos mafiją ritualinė žmogėdrystė, tai ne išimtis, o taisyklė. Tai jiems normalu, bet čia niekas apie tai nekalba, bijodami kaltinimų rasizmu. Mums teks prie to priprasti, tai tik aisbergo viršūnė.“ - pasakė ekspertas.

Apie juodaodžius žmogėdras Prancūzijoje ir Vokietijoje jau esu rašęs anksčiau šį mėnesį straipsnyje „Iš Afrikos su „pabėgėliais“ į Europą atėjo kanibalizmas“.

Italijoje turi visus šansus laimėti partijos „Šiaurės lyga“, „Italija, pirmyn“, „Penkių žvaigždžių“ ir „Italijos broliai“, tie, kas yra prieš Europos ir italų tautos sunaikinimo planą, vykdomą Rotšildų klano, jų tarno Dž.Sorošo ir nupirktų Briuselio pastumdėlių. Globalistai Europos ir Italijos patriotams klijuoja populistų, ultradešiniųjų, euroskeptikų, Putino simpatikų arba tiesiog fašistų etiketes.

Rinkėjų simpatijas turėtų lemti tai, kad šiuo metu valdantys liberalai-globalistai, nesvarbu už kokų partinių širmų jie nesislėptų, kokiais „tradicinėmis jėgomis“ jie nesivadintų, jie šalį atvedė prie nesibaigiančios finansų krizės, masinės bedarbystės, skurdo, korupcijos, narkogaujų ir žmogėdrų iš Nigerijos siautėjimo.


Pagrindiniai pretendentai į pergalę rinkimuose skaitoma partija „Šiaurės lyga“, vadovaujama Matteo Salvini ir Silvio Berluckoni partija „Forca Italia“. Šios partijos numato sudaryti koaliciją.

Mitinge Milane praėjusį savaitgalį Salvini, kuris pretenduoja į Italijos premjero postą, pasakė, kad „jo Italijoje bus tokios pačios imigracijos taisyklės kaip Amerikoje ir Kanadoje“. Italijoje, jo žodžiais, yra 5 milijonai italų Milane, Neapolyje,Turine ir Romoje, kurie skursta, reikia visų pirma jais rūpintis.

Salvini ir Berluskonis pažadėjo rinkėjams griežtai reaguoti į masinę migraciją ir deportuoti iš Italijos 600000 afrikiečių.


Italų portalas Repubblica rašo, kad „Europos atžvilgiu yra įvairios idėjos. Berluskoni ir Tajani siekia vystyti santykius su Merkel, Giorgia Meloni "Fratelli d'Italia" (Italijos broliai) nuvyko į Budapeštą ir nusifotografavo su Viktoru Orbanu, kuris nuolatos konfliktuoja dėl migrantų ir ne tik su Briuseliu. „Mes kalbėjomės apie kovą su nekontroliuojama imigracija ir Europos krikščioniškų šaknų gynimą" – pasakė kandidatė į premjero postą nuo partijos "Fratelli d'Italia." Prieš išvykdama ji pasakė: „Man įdomu, kas vyksta rytų Europoje, kur yra grupė valstybių, Višegrado grupė, kuri dirba, kad apsaugoti realią ekonomiką nuo didžiosios spekuliacijos ir išsaugoti Europos identitetą nuo islamizacijos. Aš manau, kad Italija turi vienytis su šia grupe, o ne su franko-germaniška ašimi“.

Italų dienraštis Repibblica cituoja pretendento į Italijos premjero postą Salvini žodžius „Fašizmas ir komunizmas nesugrįš, Italijoje bus demokratija nepriklausomai nuo to, kas laimės rinkimuose“.


„Iki Velykų mes suformuosime dešinės-centristinę vyriausybę“, - pasakė jis.

Italų spaudoje didelis dėmesys skiriamas kilusiam konfliktui tarp Mateo Salvni ir Vatikano. vyskupais.

Vatikanas pastaruoju metu, tenka pripažinti su apgailestavimu. išdavė krikščionių tikėjimą, užėmė antikrikščioniškas ir net satanistines pozicijas, jis yra opozicijoje patriotinėms Italijos ir kitų Europos tautų jėgoms (1, 2, 3, 4). Vyskupai aršiai kritikavo ir Šiaurės lygos partiją.

Salvini savo pasisakymuose apkaltino vyskupus veimainyste, kai šie skatina imigraciją, nes Italija „nėra pajėgi padėti visiems imigrantams.“ Jis pavadino politine spekuliacija šiuo metu valdžioje esančių pro migracinių partijų lyderių Renci, Boldrini, Bonino, rengiančių mitingus bažnyčiose. Jis pasakė, kad atsiprašo, jeigu įžeidė tuos, kurie ketina prisiekti ant Korano.

Pirmadienį įvykusiame mitinge Padujoje Salvini pasakė: „dabar aš suprantu, kodėl kairieji ant manęs pyksta, jie norėtų, kad aš prisiekčiau ant Korano“.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą