2018-07-17

Alice Weidel: grynieji pinigai – piliečių teisė



Alternatyva Vokietijai (AfD) frakcijos pirmininkė Bundestage ir partijos valdybos narė Alice Weidel AfD oficialiame interneto puslapyje rašo, kad 81% vokiečių nenori atsisakyti grynųjų pinigų. Tai parodė banko „Postbank“ atlikti tyrimai. 

Dr. Alice Weidel: 

"Internetinio tyrimo rezultatas teikia vilties: didžioji dauguma piliečių, akivaizdu, pakankamai protingi, kad netapti moliuskais gražiame negrynųjų pinigų pasaulyje. Nepaisant visos politikų, finansinio lobi ir masinės informacijos priemonių propagandos, jie nenori, kad iš jų atimtų grynuosius pinigus.

Tai yra jų konstitucijos garantuota pilietinė teisė. Grynieji – tai laisvė, grynieji – tai duomenų apsauga, grynieji – tai efektyvus draudimas nuo valstybės savivalės ir visų valdžios norų. Grynųjų pinigų panaikinimas atvertų duris visiškam mokėjimų valdymui ir ekspropriacijos priemonėms, tokioms kaip neigiamos palūkanos ir priverstiniai įnašai. Todėl piliečių nepasitikėjimas yra pagrįstas.


Tokios priemonės, kaip 500 eurų kupiūros panaikinimas, arba apribojimas mokėjimų grynaisiais yra piliečių ekspropriacija ir piliečių pavertimas neveiksniais. AfD toliau priešinsis visai pinigų-kredito politikai, kuri nukreipta į nekonstitucinį grynųjų pinigų panaikinimą, o taip pat gins privačią nuosavybę ir piliečių laisvę nuo visų pinigų politikos priemonių, kuriomis siekiama panaikinti grynųjų pinigų konstitucinį pobūdį ir gins piliečių nuosavybės teises bei laisvę."


P.S.Žemiau perspausdinu kelias savo 2015-2016 metų publikacijas, skirtas transnacionalinių bankininkų ketinimui atimti grynuosius pinigus, įkalinti žmoniją ne grynųjų pinigų koncentracijos stovykloje, sunaikinti valstybes ir įvesti bankų valdžią.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą