2018-07-23

Antverpene juodaodžiai imigrantai be priežasties apmėtė 64- metų neįgalią moterį akmenimis ir rėkė „purvini susmirdę belgai“



Belgų portalas „Sceptr“ pranešė, kad pagyvenusi moteris-invalidė liepos 19 dieną Antverpene be priežasties dešimties imigrantų buvo apmėtyta akmenimis. „Jie pralėkė virš mano galvos ir mano elektrinis vežimėlis buvo sudaužytas. Buvo ne maži akmenėliai. Buvo realios plytos 15 centimetrų“. Jai pasakė, kad ji „purvina smirdanti belgė“.

Ketvirtadienį dieną Antverpene pagyvenusi moteris-invalidė L.B. (ji nenorėjo skelbti savo vardo ir pavardės, dėl keršto baimės) vyko pas savo kaimynę į svečius. Važiuodama su elektriniu vežimėliu ji sutiko savo pažįstamą ir sustojo pasikalbėti. Po to priėjo grupė jaunų juodaodžių imigrantų.



„Purvini smirdantys belgai“

Grupė imigrantų grasino moteriai be priežasties ir mėtė akmenis. „Staiga jie ėmė mėtyti akmenis“. - pranešė moteris telefonu. „Jie praskrido virš mano galvos ir sudaužė mano elektrinį vežimėlį. Buvo ne maži akmenėliai. Buvo realios plytos 15 centimetrų“. Pagyvenusiai moteriai pasisekė, kad į ją nepataikė.

Kada moteris paklausė, kodėl ją jie vadina „purvina smirdančia belge.“ Jie rodė neprideramus gestus ir pasakė, kad sugrįš su savo broliais ir likusiomis šeimomis“, - pasakė nukentėjusioji moteris.

Moteris paskambino į policiją, bet tuo metu imigrantai pabėgo. Kada atvyko policija, ten jau buvo ataušusios užpuolikų pėdos. Kai kurie praeiviai, kurie viską matė ir mėgino padėti policijai ir patruliavo aplinkines gatves, bet veltui.

Belgijos didžioji spauda apie šį incidentą tyli. Apie įvykį rašo tik patriotinė spauda ir socialinių tinklų lankytojai.

Pavyzdžiui, Wim Van Osselaer, Twitter rašo: „Antverpenas: „negrai“ apmėtė 64-metę neįgalią moterį savaeigiame vežimėlyje be priežasties ir šaukė „purvini belgai“. Jeigu kažkas panašaus vyksta, MIP, politikai, valdžia tyli. Spauda gali kreiptis dėl kontaktinės informacijos. Patriotai prieš, kad nuslėpti!


Šaltiniai:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą