2018-07-14

Sugrąžinti iš Lietuvo bėgantys Sirijos „pabėgėliai“. Lietuvos naikintojų valdžia negirdi Donaldo Trampo perspėjimų, kurie griaustiniu sklinda iš Londono


2018-07-13 15.30 val. Vilniaus pasienio rinktinės Vilniaus oro uosto pasienio užkardos veikimo teritorijoje, Vilniaus oro uosto PKP, reisu LO779 iš Vokietijos per Varšuvą grąžinti 3 Sirijos piliečiai: R. A., gim. 1985 m., F. M., gim. 1975 m., N. M., gim. 2011 m., su išduotais Lietuvos Respublikos kelionės dokumentais ir leidimais gyventi. Piliečiai išvežti į Ruklos PPC.

Po interviu ketvirtadienį „Sun“, kuriame Trampas pasakė, kad imigracija - „labai blogai Europai“, vakar jis britams išaiškino, kas yra Brexit priežastis. Trampo nuomone, Anglija buvo priverta pasitraukti iš Europos Sąjungos „dėl imigracijos.“

Spaudos konferencija vyko penktadienį po pietų Buckinghamshire, joje dalyvavo Britanijos premjerė Theresa May.

Paklaustas, ar imigracija kenkia kultūriniam šalies gyvenimui, Trampas praktiškai pakartojo tai, ką buvo jau sakęs išvakarėse interviu „Sun“: „Aš manau, kad tai labai blogai Europai. Europa – tai vieta, kurią aš labai gerai žinau, ir tai, kas įvyko, buvo labai sunku.“



„Tai labai sudėtinga situacija. Jūs matote tuos pačius teroro išpuolius, kaip ir aš. Mes matome juos ... daug ".

Prezidentas Trumpas paminėjo daugiau kaip 35 teroro aktus Europoje 2017 metais, kurių daugumą įvykdė prieglobsčio prašytojai ir migrantai islamistai.

„Aš manau, kad tai keičia kultūrą. Aš manau, tai negatyvu Europai. Aš manau, kad tai labai negatyvu“, - pasakė Prezidentas Trumpas, pažymėdamas, kad Vokietija ypač stipriai nukentėjo nuo imigracijos po to, kai Vokietijos kanclerė Angela Merkel per 2015 metų migracijos krizę į savo šalį priėmė daugiau nei milijoną Artimųjų Rytų ir Afrikos migrantų.

„Aš žinau, kad tai nėra politiškai teisinga, bet aš pasakysiu ir pasakysiu garsiai.“

„Manau, kad jie [Europos Sąjunga] geriau stebi save, nes jūs keičiate kultūrą, jūs keičiate daug dalykų - jūs keičiate saugumą.“

„Pažvelkite į tai, kas vyksta. Jūs pažvelgsite į tai, kas vyksta įvairiose šalyse, kuriose niekada nebuvo sunkumų, niekada nebuvo problemų. Tai labai liūdna situacija, tai labai apgailėtina, - sakė Prezidentas Trumpas, tikriausiai minėdamas Švediją - istoriškai saugi šalis, kurioje dabar dauguma ir smurtautojų gaujų ir įtariamųjų beveik visuose sunkiuose nusikaltimuose yra migrantai.“
„Aš nemanau, kad tai naudinga Europai. Aš tai rekomenduoju Europai. Aš tai padariau garsiai ir aiškiai, tai ką aš jaučiu“, - pridūrė jis.

Kai Trampo paklausė, ką jis galvoja apie "Brexit", jis palygino balsavimą, dėl išėjimo iš Europos Sąjungos su jos atviromis sienomis su savo rinkimine kompanija, bolatiruojantis į JAV prezidento postą ir pasakė: „Viena iš priežasčių, kad mane išrinko, buvo dėl imigracijos, ir aš jaučiu, kad „Brexit“ laimėjo dėl imigracijos“.

„Tačiau aš žinojau, kad [Brexit] įvyks ir tai įvyks", - pridūrė Prezidentas Trumpas.

Lietuvos valdžia niekaip nepajėgia išeiti iš liberalizmo sukeltos komos būsenos. VRM toliau ieško mums „pabėgėlių“ Graikijoje ir Italijoje, Turkijoje, bet niekaip jų neranda dėl labai paprastos priežasties – visi ten atvykę yra jokie ne pabėgėliai, o ekonominiai migrantai. Dar mūsų beprotė valdžia ketina su didžiausios ES naikintojos Angelos Merkel vyriausybe pasirašyti šitų „pabėgėlių“, pabėgusių iš Lietuvos, readmisijos sutartį.

Lietuvos naikintojai negali nusiraminti ir net kliedi, kad tik kuo daugiau privežti islamistų į Lietuvą, kad šie mus sprogdintų ir pjautų mums galvas.

Šitie liberal-idiotai negirdi JAV prezidento Donaldo Trampo perspėjimų. Jie nepagydomi kenkėjai. Juos reikia vyti lauk iš valdžios, Konstitucijoje numatytu būdu. Konstitucija tautai tai leidžia daryti, nes šie žmonės yra grėsmė valstybės suverenitetui ir tautos išlikimui, žmonių saugumui.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą