2018-07-14

Europos tautų priešų pasitarimas: Europos katalikų vyskupai susitinka Stokholme, kad suplanuoti promigracinių MIP puolimą. Švedijos islamizacija – grėsmė šios valstybės egzistencijai


„Breitbart“ informuoja, kad liepos 13 dieną Stokholme susirinko vyskupai ir delegatai, kurie globoja migrantus, kad aptarti, kaip geriausiai kovoti prieš MIP, negatyviai vertinančias masinę imigraciją.

Trijų dienų uždaras susitikimas pavadintas: „Žmonijos judėjimas: migrantų srautas ir naujienos. Dialogas ir bendravimas susiduriant kultūroms“. Susitikimo tikslas – realizuoti popiežiaus-satanisto Pranciškaus siekį „pakeisti sąmonę“ žmonių dėl migracijos.

Pagal organizatorių renginius, dalyviai uždarame susitikime numato gerinti santykius tarp migrantų ir juos priimančių etninių bendruomenių, tam pasitelkiant žiniasklaidą.

Stokhomo vyskupas, kardinolas Anders Arborelius, šios konferencijos šeimininkas, pasakė, kad „Švedijos katalikų bažnyčia – tai imigrantų bažnyčia.“

Galima teigti, kad Stokholme susirinko satanisto Pranciškaus pasekėjai, kurių tikslas – sunaikinti Europos, sunaikinti Europos tautų kultūrą, sunaikinti Kristaus bažnyčią.





Krikščionybė Švedijoje sparčiai naikinama

Švedijos krikščionių denominacijos vyskupė -lesbietė, kuri nuo bažnyčių Stokholme pareikalavo nukelti kryžius. Gioteborgo bažnyčios nuo 15 gruodžio iki 15 kovo naudojamos, kaip nakvynės namai benamiams. Būtų gera idėja, rašoma Gatestone, bet yra vienas „bet“: nakvoti įleis tik benamius užsieniečius iš kitų ES šalių ir nelegalius imigrantus iš už ES ribų. Etniniams švedams prieglobstis bažnyčiose nesuteikiamas, nors iniciatyva yra apmokama mokesčių mokėtojų pinigais.

Ši švedų diskriminacija aiškinama bendra preferencijos atėjūnams sukūrimo politika, nors valdžia melagingai diskriminaciją aiškina tuo, kad vietiniai gauna socialines išmokas.

Būtent imigrantams taikomas lengvatinis režimas. 2016 metų rudenį buvo pranešta, kad municipaliniai būstai bus skiriami ne dirbantiems švedams, bet jie bus skirti nedirbantiems imigrantams.

Švedų parlamentas net priėmė specialų įstatymą, kad imigrantai pastatomi į eilės pradžią. Tai įrodymas, kad visuotinės gerovės sistema Švedijoje yra sunaikinta. Kaip pasekmė – labai daug etninių švedų, kurie užsiima ubagavimu, kurie, atėjus šalčiams, buriasi prie parduotuvių ir ofisų durų, kad nesušalti. Tokia pati gėdinga situacija yra stebima kaimyninėje Danijoje ir Norvegijoje.

Švedai neturėtų nakvoti gatvėse. Jų „visuotinės gerovės šalis“ buvo įkurta jos piliečiams susitarus su valdžia, kad žmonės moka neįtikėtinai didelius mokesčius, o mainais vyriausybė garantuoja jiems orias pajamas, jeigu jie susirgtų ar netektų darbo. Bet nuo tada, kai šios šalies valdantieji nutarė atidaryti savo sienas masinei musulmonų iš Afrikos ir Azijos imigracijai, ši sutartis buvo sugriauta.

Švedijos piliečiai ir toliau priversti mokėti už socialinio aprūpinimo sistemą, bet ši sistema švedams „atsuko nugarą“. Žmonės esantys valdžioje, nuo lyderių iki žemiausių valdininkų, pamiršo kam jie dirba. Visas jų dėmesys sutelktas į atėjūnus, kurie valstybei nieko nedavė ir nieko neduos perspektyvoje, o šioje šalyje gyvens „socialinių parazitų gyvenimą“ ir griaus švedų visuomenę.

Ir dar:

Seksualinių nusikaltimų skaičius Švedijoje per metus išaugo 33 procentais.

Švedija slepia „pabėgėlių“ nusikalstamumo statistiką.

Švedijoje veikia 61 „No-go“ zona, į kurią negali įeiti net policija.


Švedija išsigimė ir išprotėjo: išleista knyga vaikams apie barzdotą islamistą ir keturias jo žmonas. Pirmąja suicidalinės tolerancijos ligos auka tapo vaikų mylima Pepė, Astrildos Lingren pasakos „Pepė ilgakojinė“ pagrindinė herojė.



Švedijos islamizacija – grėsmė šios valstybės egzistencijai

Švedijos gynybos universitetas paskelbė naują tyrimą, kuris piešią rūškaną besitęsiančios musulmonų radikalizacijos Švedijoje paveikslą. Švedijoje plinta radikalaus islamo kryptis Salafizmas. Ne visi salafitai yra teroristai, bet visi buvo teroristai buvo salafitai, sakoma ataskaitoje.

Salafitai teigia, kad jie neturi bendrauti su švedais, juos vadina „kufr“. Jie neapkenčia kitatikių, siekia juos atversti į islamą. Manoma, kad salafitai pasiskirstė tarpusavyje Švedijos teritoriją.

Tyrime sakoma, kad musulmonų vaikai mokyklose nepiešia akvarėle, nes vanduo „krikščioniškas“. Policija praneša, kad musulmonų vaikai grasina krikščionių vaikams, klasės draugams, nupjauti jiems galvas, rodo šių žmogžudysčių nuotraukas mobiliuose telefonuose. Jie vyksta po pamokų į mečetes, kas „nusiplauti“ nuo bendravimo su nemusulmoniška bendruomene. Moterims neleidžiama bendrauti su kitatikiais (medicinos, socialinės rūpybos ir pan.), nedalyvaujant vyrams, kad jos nieko nepasakotų apie savo situaciją. Vienas rūpybos darbuotojas pasakė, kad „yra tinklas, kuris kontroliuoja moteris, kad jos neliktų vienos“, kad dauguma musulmonių moterų Švedijoje „gyvena blogiau negu jų buvusiose šalyse“.



Religija dažnai susimaišo su nusikalstamumu. Jeigu kasininkė parduotuvėje be skaros, ją musulmonų jaunimas „vadina „švediška kekše“ ir spjauna į ją“. Restoranų ir parduotuvių savininkai musulmonai klausinėja pirkėjų, ar šie yra musulmonai. Jeigu atsako, kad ne musulmonai, juos persekioja. 10-12 metų musulmonų vaikai aiškina senyvoms švedėms, kad tai jų rajonas.

Gioteborge salafitai musulmonams aiškina, kad jie nebalsuotų rinkimuose, nes tai „charam“ (uždrausta). Beveik visi 300 Švedijos musulmonai, prisijungę prie teroristų Sirijoje buvo iš Gioteborgo. Katalikų kunigams grasinama nupjauti galvas. Grasinančio turinio grafičiai paišomi ant namų sienų. Nereligingus musulmonus darbdaviai musulmonai atleidžia iš darbo. Stokholme, vienoje iš No-go zonų, priskaičiuojama 150 džichadistų. Politinis islamas dominuoja musulmonų versle ir politiniame gyvenime, apie ką net nenutuokia švedai. Švedijos įstatymai negalioja sostinės priemiesčiuose.

Tyrimo autoriai kritikuoja Švedijos valdžią, kuri nesugeba kontroliuoti radikalių musulmonų. Yra skelbiama, kad teroro aktus nuolatos vykdo ne islamo teroristai, o „psichiniai ligoniai“. Tai geriausia valdžios požiūrio iliustracija, teigiama pranešime. Švedų liberali vyriausybė ignoruoja visus tyrimus, ir atsisako pripažinti šalies realybę.

Į švedų avelių bandą globalistai įleido musulmonų vilkus, kurie švedus pjauna. Mano gyliu įsitikinimu, popiežius Pranciškus ir jį palaikantys hierarchai yra nusikaltėliai, nes jie išsižadėjo Kristaus bažnyčios, išdavė Krikščionių dievą, išdavė europiečius katalikus, tapo satanistais, islamistais ir atskalūnais, krikščionybės naikintojais.

Aš nenoriu, kad popiežius Pranciškus savo atvykimu terštų Lietuvos žemę.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą