2018-07-26

Paaiškinimą dėl Titovo šmeižto prieš Lietuvos didvyrius aš suradau Aleksandr Nikišin straipsnyje „Kaip Chabadas valdo Rusiją“


Rusų sąjungai, kuriai Klaipėdos miesto taryboje atstovauja Viačeslavas Titovas, manau, nėra svetimi Rusijos interesui. Tai visai suprantama. O kokie šios šalies interesai? Rusų autoriaus Aleksandr Nikišin analizė rodo, kad Rusija šiuo metu neturi savų interesų, jos interesai sutampa su žydų sektos Chabad Liubavič interesais. De facto, šios sektos nariai valdo Rusiją.

Šiandien pateikiu straipsnio „Kaip Chabadas valdo Rusiją“ vertimo į lietuvių kalbą pirmąją ištrauką.


JAV daugiau nei dvejus metus vyksta isterija dėl Donaldo Trampo ryšių su Rusija ir pastarosios įsikišimu į JAV prezidento rinkimus. Ši isterija daugiausia išplaukia iš tarptautinių globalistinių neomarksistinių struktūrų, atstovaujamų JAV Demokratinės partijos atstovų. Nepriklausomi analitikai gi kalba ne apie Rusijos įsikišimą, o apie Izraelio. Rusijoje tai priimama su pašaipa ir ironija, inspiruoja atsiradimą internetinių memų apie "Kremliaus ranką". Įdomiausia tai, kad amerikiečiai nėra jau tokie neteisūs. "Rusiškas" įsikišimas ir įtaka į Trampo administraciją tikrai yra ir ji didžiulė. Tik tai ne įsikišimas Putino ir Kremliaus, o Chabad sindikato narių, daugybės dabartinių milijardierių, išeivių iš TSRS ir Rusijos.



Rusijoje yra įprasta kalbėti apie vadinamus "Kremliaus bokštus", įvairias frakcijas, atstovaujančias ideologiškai antagonistinėms organizacijoms. Putinas gi, siekdamas išvengti kataklizmų ir revoliucijų, siekia išlaikyti interesų pusiausvyrą tarp šių "bokštų". Analitikai gana supaprastintai skirsto "bokštus" į sąlyginai liberalų, galios ir patriotinius. Tačiau, be šių išvardintųjų, pačiu galingiausiu, sutelktu ir pilnaverčiu „bokštu“, yra Chabad, kuris plačiai atstovaujamas visose politinėse jėgose ir blokuose, taip pat valdžios ir įstatymų leidybos institucijose. Rusijoje priimta Chabadą priskirti prie liberalų "bokšto". Bet dabar Chabadas ir liberalai-globalistai yra labiausiai nesutaikomi priešai ir kariauja sunaikinimo karą.

Globalistus liberal-marksistus remia Londono miestas, Vatikanas, ES, JT, Pasaulio bankas. Už Chabadą - JAV prezidentas, Izraelis ir nusikaltėlių sindikatas. Daugelis analitikų Rusijoje stebisi, kodėl prezidentas Putinas elgiasi taip atsargiai ir pasyviai santykiuose su Izraeliu, ypač Sirijoje, nepakeitė po rinkimų premjero, tyli dėl Rusijos vyriausybė paskelbtos pensijų reformos ir apie daug ką ką kitą. Izraelį remiančios jėgos dabar užima pirmaujančias pozicijas Baltuosiuose rūmuose ir Kremliuje, ir su tuo tenka skaitytis. Kad apytikriai suprasti, kas mūsų teisėkūros ir vykdomojoje valdžioje yra Chabad rėmėjas, pakanka pažvelgti, kas iš Rusijos politikų lapkričio 8 dienos vakare ir 9 dieną po pietų nuoširdžiai džiaugėsi ir atidarinėjo šampaną Donaldo Tramo pergalės prezidento rinkimų lenktynėse garbei. Rusijos vyriausias rabinas Berlas Lazaras išskirtinai nuoširdžiai pasisako apie tai, kad jis kontroliuoja Putiną ir visą Rusiją:

"Rusija patyrė nemažai revoliucijų. Tačiau pati tyliausia ir efektyviausia – tai revoliucija, kurią įvykdė Chabado rėmėjai. "

Yra daug panašių teiginių tiek Rusijoje, tiek užsienyje. Tačiau jie atspindi tik "Kremliaus bokštų" norus ir lūkesčius. Iš tikrųjų, Putino politika - visa sistema nuolaidų ir spaudimo, remiantis realia situacija ir pajungta strateginiam planui, ne visada suprantamam kai kuriems analitikams ir politologams, reikalaujantiems visko labai greitai ir tuojau pat. Kovoti su dviem bokštais tuo pačiu metu pavojinga ir neefektyvu. Daug produktyviau priversti juos kovoti tarpusavyje, o tai galiausiai lemia abiejų silpnėjimą. Vieną galima pasakyti su įsitikinimu – Chabadas turi ne šiaip stiprias pozicijas Rusijoje, bet turtingą įtakos valdžiai istoriją šalyje.  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą