2018-10-26

2017 metais į ES atvyko 3,1 milijonai imigrantų: į Rytų Europą - vyko dirbti, į Vakarų - parazituoti



Der Spiegel vakar paskelbė Eurostato imigracijos duomenis už 2017 metus, kurie sako, kad į ES imigravo virš 3 milijonai žmonių. Tai vienu milijonu daugiau, negu atvyko į ES imigrantų pernai.

Tiktai 1 milijonas imigrantų atvyko dirbti. Tarp jų daugiausiai ukrainiečiai ir kiti europiečiai iš Rytų Europos, Kinijos piliečiai.


2,1 imigrantų atvyko parazituoti ES socialinę sistemą – tai Afrikos ir Artimųjų Rytų gyventojai, kurių dauguma beraščiai ir neturintys jokios kvalifikacijos.

Daugiausiai imigrantų 2017 metais atvyko į Lenkiją. 87% tų, kurie į ES atvyko dirbti, apsistojo būtent Lenkijoje. Dauguma atvykusių į Lenkiją buvo ukrainiečiai: 2017 metais jų atvyko 585 tūkstančiai.

Antra pagal imigrantų skaičių buvo Vokietija. Čia buvo išduoti leidimai gyventi 535 imigrantams. Čia atvyko daugiausiai socialiniai parazitai iš Irako, Sirijos, Afganistano. Daugumas jų tikslas-dosnios vokiečių socialinės sistemos parazitavimas.


Vokietija vilioja socialinius parazitus

Arabai ir juodaodžiai afrikiečiai plūsta į Vokietiją, kur nereikia dirbti. Prašymų prieglobsčiui svarstymas čia užtrunka virš 15 mėnesių. Portalas Germania.one pateikia pavyzdį: „pabėgėlių“ 10 asmenų šeima Leipcige gauna iš valstybės 7300 eurų per mėnesį. Be to valstybė apmoka jiems būsto nuomą. Pinigai jiems išmokami grynais.

Koks kvailys, gaudamas tokius pinigus, norės dirbti?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą