2018-10-15

Jokių kompromisų! Lenkijos premjeras Morawiecki tvirtai prieš priverstinį migrantų perkėlimą. Lietuva, vienintelė iš Baltijos šalių, juos ir toliau veža


Lenkijos dienraštis wPolytice pranešė, kad Lenkijos premjeras Mateusz Morawiecki Krokuvoje, kur vyko valdančiosios partijos Tvarka ir teisingumas (PiS) regioninė konferencija, pasakė, kad „reikia pastatyti užtvanką imigrantų antplūdžiui“. Jis priminė, kokia yra svarbi sienų apsauga nuo nekontroliuojamos imigracijos iš Šiaurės Afrikos ir Artimųjų Rytų. Jo žodžiais, griežta Lenkijos pozicija Angelos Merkel ir ES biurokratų siekiams užtvindyti Europą atėjūnais iš Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos, leidžia lenkams jaustis saugiai jų šalies gatvėse.


Lenkija į šalį neįsileido nei vieno „pabėgėlio“, nuo tada, kai 2015 metais Angela Merkel atidarė ES sienas nekontroliuojamai migracijai iš Artimųjų Rytų ir Afrikos. Šių metų rugsėjo mėnesį Latvija ir Estija pagaliau atsisakė priimti „pabėgėlius“. Vienintelė parsidavėliška Lietuvos valdžia juos ir toliau importuoja. Vien tik rugsėjo mėnesį Lietuva pasipildė 66 „pabėgėliais“.

Estijos portalas Etvpluss rugsėjį pranešė, kad Baltijos šalys neprivalo priiminėti pabėgėlių iš Afrikos ir Artimųjų Rytų. Dviejų metų trukmės nelegalių imigrantų perkėlimo programa pasibaigė. Nuo tada dalyvavimas Briuselio migracinėje politikoje – kiekvienos ES šalies-narės pasirinkimo reikalas.

Latvija ir Estija išėjo iš šiosprogramos. Lietuva – vienintelė iš Baltijos valstybių sutiko priimti imigrantus pagal ES kvotas dar metus.

Didžiausia kaltė dėl to tenka prezidentei Daliai Grybauskaitė, kuri laižo Briuselio globalistų užpakalius tam, kad pasibaigus prezidentės kadencijai pas juos ištarnauti sočias pareigas Briuselyje. Kito paaiškinimo nacionalinių interesų išdavystei aš neatrandu.

Buvusi komunistinio režimo tarnaitė ir marksizmo propagandistė Grybauskaitę Lietuvą pavertė labiausiai emigruojančia, nugirdyta ir nuskurdinta valstybe Europoje, kurios piliečių pensijos, pašalpos ir daugumos žmonių atlyginimai yra mažiausi Euro zonoje ir iš jų neįmanoma išgyventi.

"Pabėgėliai" už mūsų pinigus pramogauja Vilniaus Akropolyje
Grybauskaitė įklampino Lietuvą į skolas, stagnuojantį Euro liūną, infliaciją, atvėrė valstybės duris socialiniams parazitams, melagingai vadinamiems „pabėgėliais“, kurie vežami iš valstybių, kuriose jų gyvybei negresia pavojus. Šiems Lietuvos islamo kolonizatoriams skiriamos lėšos, kurios daug kartų didesnės, negu gauna visą gyvenimą dirbę valstybei lietuviai. Daugiavaikės lietuvės motinos priverstos gyventi supelijusiuose socialiniuose būstuose su griūnančiai balkonai, tuo tarpu Afrikos ir Azijos okupantams nuomojami komfortiški ir erdvūs būstai už Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigus, jiems nereikia mokėti už mokslą, už gydymą. Visa tai išsigimusi Grybauskaitės valdžia vadina „pozityviąja diskriminacija“!

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą