2018-10-08

Ašis tarp Salvini ir La Pen. Gimsta „Laisvės frontas“


Gegužę „sveiko proto revoliucija ateis į visą Europą“, taip Tautininkų lyderiai žvelgia į ateinančius Europos parlamento rinkimus.

Šiandien Romoje įvyko Nacionalinio fronto lyderis Marin La Pen ir partijos „Šiaurės lyga“ pirmininko Matteo Salvini susitikimas šios partijos būstinėje.

Tai bus „istorinis momentas“, - pažadėjo Marin La Pen, „Gimsta nacijų Europa, ir mes pajėgsime atnešti į Europą naujas vertybes, kaip demokratija ir pacifizmas, prieš globalizaciją ir laukinį globalizmą, kurie atvedė prie skerdynių socialiniame lygyje ir paneigė žmogaus orumą“.



Konstatuota atskirtis tarp „ES biurokratijos ir europiečių“. Salvini žodžiais, jis atsargiai vertina rinką, jis už teisę į darbą į gyvybę, ir tai bus svarbiau už visa kita.

„Už globalizmą eina spekuliantas Sorošas, kuris nori sugriauti šalį, kad nupirkti už likutinę vertę kompanijas, tas nedaugelį, kurios liko Italijoje“, - pasakė Salvini.


„Vyriausybės vardu, - tęsė jis, - sakau: mes neatsitrauksime atgal: tiems kas spekuliuoja Italijos ekonomikoje, sakau, jie veltui praranda laiką ir pinigus“. Susidūrimas su globalizmu tai „susidūrimas tarp realios ekonomikos ir virtualios ekonomikos, susidūrimas tarp realaus gyvenimo ir virtualaus gyvenimo“.

Salvini žodžiais, apie imigraciją ir terorizmą nėra ką kalbėti. „Mes jau įrodėme, iš kokios tešlos mes padaryti“, - pasakė jis. Šiandien centrinė tema yra darbas ir ekonomika. Ir puolimas iš ES pusės.

„Europos priešai užsibarikadavo Briuselio bunkeryje. Ten Junkeris ir Moscovici, bet ne mes, mes dirbame, kad sugrąžinti ateitį 500 milijonų Europos piliečių.

Marin La Pen pažymėjo, kad Junkeris ir Moscovici yra menedžeriai su „neteisinga politine orientacija“, kas atvedė prie didėjimo „skurdo ir masinės bedarbystės“. „Mes prieš ES, bet ne prieš Europą, atvirkščiai, mes norime išgelbėti Europą,“ - pasakė Marin La Pen.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą