2020-03-01

N. Venckienė: Jūs pažinsite juos iš vaisių


Jėzus bylojo savo mokiniams: "Saugokitės netikrų pranašų, kurie ateina pas jus avių kailyje, o viduje yra plėšrūs vilkai. Jūs pažinsite juos iš vaisių. Argi kas gali pasiskinti vynuogių nuo erškėčių ar figų nuo usnių?! Juk geras medis duoda gerus vaisius, o netikęs medis – blogus. Geras medis negali duoti blogų vaisių, o netikęs gerų. Kiekvienas medis, kuris neduoda gerų vaisių, bus iškirstas ir įmestas į ugnį.

Taigi jūs pažinsite juos iš vaisių" (Mato evangelija 7, 15-20). Kaip pažinti šiuos netikrus pranašus? Iš jų vaisių. Iš jų darbų... Štai Žygimantas Pavilionis, Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos narys, ir Petras Auštrevičius, Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdžio narys, žingsniuoja Vilniaus gatvėmis su Boriso Nemcovo nuotraukomis. O ar jie gynė mažą lietuvę mergaitę, kuri pasakojo apie ją išnaudojusius pedofilus?

Ar jiems rūpėjo vaiko likimas? Liberalų sąjūdžio, kuriam priklauso P. Auštrevičius, gretose puikuojasi buvusio įtariamojo pedofilija Andriaus Ūso giminaičiai. Jų partijos narys, buvęs Teisingumo ministras Remigijus Šimašius matė A. Ūsą prieš mirtį. Liberalų sąjūdžio buvęs pirmininkas Eligijus Masiulis, kuris šiuo metu kaltinamas kyšininkavimu, kartu su kitais Liberalų sąjūdžio nariais iniciavo mano apkaltą Seime.

Štai tokie Petro Auštrevičiaus draugai ir bendražygiai... Žygimantas Pavilionis bandė daryti įtaką JAV kongresmenui Chris Smith, gynusiam mane Jungtinėse Amerikos Valstijose. Faktiškai vienbalsiai konservatoriai balsavo tiek už mano teisinės neliečiamybės panaikinimą, tiek už apkaltą... Saugokitės netikrų pranašų. Saugokitės Ž. Pavilionio ir P. Auštrevičiaus...






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą