2019-03-20

Krikščionys 143 kartus labiau pažeidžiami už musulmonus



Krikščionys, gyvenantys musulmoniškoje šalyje, 143 kartus turi daugiau šansų būti musulmonų nužudyti, negu atvirkščiai

Teroristiniai antpuoliai prieš musulmonus vakarų pasaulyje, kaip teroro aktas Christchurch mieste, kai buvo užpultos dvi mečetės, ypatingai reti, rašoma portale „Voice of Europe“.

Teroro aktas Naujojoje Zelandijoje, kurio metu žuvo 50 musulmonų, yra pirmas toks išpuolis prieš musulmonus per pastaruosius dvejus metus nuo įvykio Kvebeke, kur buvo nužudyti šeši žmonės.


Nepaisant to, šis incidentas dominavo laikraščių antraštėse, tuo tarpu žudynes Aleksandrijos bažnyčioje, kur Verbų sekmadienį buvo nužudyti 45 krikščionys, vakarų MIP ir politikai ignoravo.

Šiuo metu vakarų pasaulyje gyvena 30 milijonų musulmonų. Tai daro tikimybę, kad kažkas taps užpuolimo auka maždaug vienas prie dešimties milijonų.

Per musulmonų užpuolimus mažiau negu per keturis metus tik vienoje šalyje-Prancūzijoje buvo nužudyti 261 žmonės ir dar daugiau sužeista (gyventojų 66 milijonai). Su 66 nužudymais per metus vidutiniškai, prancūzai tiksliai dešimt kartų dažniau bus žudomi musulmonų, negu musulmonai, nužudomi ne musulmonų bet kuriame pasaulio taške.

Skaičiai nepalyginami, jeigu mes pažiūrėsime į krikščionių padėtį musulmonų pasaulyje. Tai pats didžiausias žmogaus teisių pažeidimas šiuolaikiniame pasaulyje. 2018 metais musulmonai nužudė 4305 krikščionis, žinomas kiekvieno jų vardas. Jie buvo nužudyti musulmonų dėl tikėjimo.

Už savo tikėjimą 300 milijonų krikščionių, daugiausiai musulmoniškose šalyse, patyrė prievartą iš musulmonų pusės. Tai daro krikščionybę labiausiai persekiojama religija pasaulyje. Tikimybė, kad krikščionis bus nužudytas musulmonų šalyje, yra maždaug vienas prie 70000.

Tai reiškia, kad krikščionis, gyvenantis musulmoniškoje šalyje 143 kartus turi didesnę tikimybę būti užmuštas musulmono, negu musulmonas, gyvenantis krikščioniškoje šalyje.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą