2019-03-20

Siaubas Milane: senegalietis padegė mokyklinį autobusą


Il Giornale praneša, kad šiandien imigrantas iš Senegalo, dirbęs mokyklinio autobuso vairuotoju, padegė autobusą. Jis išpylė tarp sėdynių benziną. Taip jis norėjo „atkeršyti už žuvusius jūroje“.

Autobusu važiavo 50 vaikų ekskursija. Pirminis tyrimas parodė, kad vairuotojas senegalietis sustabdė autobusą, tarp sėdynių išpylė benziną. Vienas berniukas paskambino į policiją. Vaikams pasisekė išsigelbėti. Vairuotojas buvo areštuotas.



Vidaus reikalų ministras Matteo Salvini pasakė: „Šis žmogus anksčiau buvo sulaikytas už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio ir už seksualinę prievartą, užpuolimą ir, pagaliau, uždegė. Tai įvyko Milano provincijoje. Vyras buvo suimtas. Šiuo metu teisėsaugos organų darbuotojai apieško jo namus. Aš noriu aiškiai suprasti, kodėl šis žmogus dirbo vaikų pervežėju?“

Į įvykio vietą atvykęs politikas Franco Lucente pasakojo, kad vairuotojas grasino vaikus nužudyti, vaikai verkė, buvo apsikabinę vieni kitus. Tai buvo apokaliptinis scenarijus ir vieninteliu nuraminimu yra tai, kad visi išliko sveiki ir saugūs.

Lucente žodžiais, lieka vienintelis nepatogus klausimas, į kurį reikia atsakyti, yra tai, kodėl šis žmogus, anksčiau baustas dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, už seksualinę prievartą, vairavo autobusą?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą