2019-03-06

Pamela buvo dar gyva, kai nigeriečiai ėmė ją mėsinėti



Il Giornale šiandien praneša kraupias nepilnametės mergaitės Pamelos Mastropietro nužudymo aplinkybes: Pamela buvo dar gyva, kai žmogėdros iš Nigerijos pradėjo pjaustyti į gabalus jos kūną.

Istorija lėmusi 2018 metais vykusių Italijos parlamento rinkimų baigtį


2018 metų vasario pradžioje Italijos Marce regiono Pollencos apylinkėje buvo rasti du lagaminai, o juose į 20 gabalų sukapotas sausio 29 dieną dingusios 18 - metės Pamela Mastropietro kūnas. Tyrėjai gavo vaizdo įrašą, kuriame matoma, kad netoli nuo Maceratos miesto vaistinės paskui ją seka afrikietis. Jį sulaikė. Tai buvo nelegaliai Italijoje gyvenantis Nigerijos pilietis.

„Prokuroras Giovanni Giorgio deda tašką“, - buvo rašoma dienraštyje Il Giornale. „Byloje trys įtariamieji“, - pasakė prokuroras. Jo žodžiais, visi trys nigeriečiai, visiems pateikti įtarimai 18 - metės nužudymu, išprievartavimu sunkinančiomis aplinkybėmis, įkalčių slėpimu.

Visos tyrimo versijos bylojo, kad trys nusikaltėliai merginą nužudė sausio 30 dieną. Bute trečiame aukšte mergina buvo sukapota. Čia rasti jos kruvini daiktai ir peilis. Nusikaltėlių vardai: Innocent Oseghale, 28 metų, Lucky Desmond, 22, ir Awelima Lucky, 27. Pastarieji du, kaltinami narkotikų prekyba (heroinas ir marihuana).

Tarp dviejuose lagaminuose buvusių sukapotų mergaitės kūno dalių nebuvo kai kurių jos organų, kuriuos suėdė nigeriečiai. Italų kriminalisto, chirurgo, psichiatro Alessandro Meluzzi žodžiais, Nigerijos mafija yra žiauriausia pasaulyje, ji dabar kolonizuoja Italiją. „Tai, ką mes matėme Pamelos atveju Nigerijos mafija sistematiškai daro Nigerijoje ir kitose vietose“, - pasakė Meluzzi. „Tai įprasta, kad auka būtų sukapota į gabalus, o kai kurios kūno dalys suėdamos.“

Meluzzi nebuvo nustebintas, kad truko jaunos moters širdies. Apie Afrikos žmogėdras jis pasakė, kad Siera Leonėje vaikai-kareiviai ėda žmonių širdis. Tai yra pašventimo ritualas priduodantis vyriškumo. „Pas Nigerijos mafiją ritualinė žmogėdrystė, tai ne išimtis, o taisyklė. Tai jiems normalu, bet čia niekas apie tai nekalba, bijodami kaltinimų rasizmu. Mums teks prie to priprasti, tai tik aisbergo viršūnė.“ - pasakė ekspertas.

Pamelą išmėsinėjo dar gyvą

Apie tai 2019 metų kovo 6 dieną papasakojo prisiekusiesiems antrojo Pamelos Matropietro nužudymo bylos klausymo metu Macerata miesto teisme Vincezo Marino, liudininkas kaltinimo prieš nigerietį Oseghale. Nigeriečiai, jo žodžiais, Pamelą išprievartavo, papjovė ir gyvą išmėsinėjo.

Paaiškėjo naujos kraupios Pamelos Mastropietro mirties aplinkybės

Liudininkas apie Pamelos nužudymo aplinkybes sužinojo Askoli kalėjime. Apkvaišinę narkotikais, nigeriečiai išprievartavo Pamela, o po lytinio akto, kai ši norėjo vykti namo, peiliu smogė jai į kepenis, mergina nukrito ant žemės. Pamanęs, kad Pamela mirusi, Oseghale ją ėmė ketvirčiuoti nuo pėdos. Mergina ėmė judėti ir dejuoti, tuomet žudikas jai smogė peiliu dar kartą. Teisme žudikas pasakojo, kad Pamelos kūno gabalus sudėjo į šaldytuvą, o kas netilpo sudėjo į du lagaminus ir iškvietė taksi.

Grybauskaitė su Skverneliu į Lietuvą veža potencialius žmogėdras iš Afrikos ir tvirtina, kad nori būti „solidarūs“. O su kuo? Su Afrikos žmogėdromis, kurie Lietuvoje ketvirčiuos ir ės lietuvaites?

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą