2019-03-02

Pabėgėlių-musulmonų vykdomas genocidas su peiliais: per 2018 metus Vokietijoje papjauta 4100 žmonių




JAV portale Gatestone autorius Soeren Kern pateikia siaubingą Vokietijos statistiką. 2018 metais policija užregistravo virš 4100 nusikaltimus, kuriuose buvo panaudoti peiliai, 2017 metais – 3800, o 2008 metais – 400. Per dešimtmetį užpuolimų su peiliais skaičius išaugo 900% ir tai koreliuoja su musulmonų invazija į Vokietiją. Vien per pirmas 45-ias 2019 metų dienas Vokietijoje įvyko 500 atakų su peiliais, vidutiniškai 11 per dieną!

Valdžia yra nurodžiusi policijai neskelbti nusikaltėlių ir aukų tautybės, iš kur nusikaltėliai kilę, tačiau autoriaus iš įvairių šaltinių surinkta informacija akivaizdžiai parodo bendrą tendenciją: nusikaltėliai-musulmonai, o aukomis dažniausiai tampa vokiečiai. Jie už tai turi padėkoti frau Merkel, nes šios pjautynės peiliais kilo būtent per jos 14-os metų valdymo laikotarpį, kai į šalį buvo atvežta milijonai „pabėgėlių“. Tai ne stichinė invazija ir ne stichiškai kilęs europiečių genocidas, o gerai suplanuota globalistų operacija, kuri buvo gausiai finansuojama ir Briuselio per NVO ir dalinant debetines banko korteles. Tam išleista šimtai milijonų eurų. Vengrijos valstybės sekretoriaus Zoltan Kovacs žodžiais, vien Graikijoje ES nelegaliems migrantams su bankų kortelėmis išdalino 110 milijonų eurų. Pinigai musulmonų invazijai yra suplanuoti ir šių metų ES biudžete. Angela Merkel labai trokšta iš Vengrijos ir Lenkijos perimti sienų kontrolę, kad musulmonų invazija vyktų nekliudomai.



Nuotraukoje pavaizduota žmogžudystės su peiliu įvykio vieta Hamburgo metro stotyje „Jungfernstieg“. 2018 metų balandžio 12 dieną nelegalus 33 metų imigrantas iš Nigerio Mourtala papjovė savo 34-metę buvusią sugyventinę vokietę ir jų bendrą 21 mėnesio dukterį. Soeren Kern pažymi, kad „Siaubingas nusikaltimas vėl atkreipė dėmesį į stiprėjančią Vokietijoje sužeidimų peiliu epidemiją, kuri siaučia nuo tada, kai kanclerė Angela Merkel įleido į šalį virš milijono pagrindinai migrantų-vyrų iš Afrikos, Azijos ir Artimųjų Rytų“.

Nelegalas iš Nigerio Mourtala Madou išėmė iš kuprinės peilį, smogė juo kūdikiui ir nupjovė galvą. Tuomet peiliu dūrė į nugarą savo sugyventinei. Po valandos moteris mirė. Policija ir prokuratūra iš pradžių bandė nuslėpti nuo visuomenės faktą, kad vaikui buvo nupjauta galva. Madou buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos, be teisės į priešlaikinį paleidimą.

Gatestone aprašomas visa istorija, kaip Vokietijos policija ir prokuratūra persekiojo įvykio liudininkus, kurie paviešino nusikaltimo aplinkybes socialiniuose tinkluose. Buvo atliekamos kratos, konfiskuojamos laikmenos, telefonai, prieš liudininkus ir paviešinusius nusikaltimo detales buvo pradėtos baudžiamosios bylos. Prieš Gatestone korespondentą byla nutraukta tiktai 2019 metų sausio mėnesį, kai jis sutiko sumokėti 300 eurų baudą. Tuo tarpu valdžia melavo visuomenei, kad kūdikio galvos nupjovimo faktas yra netiesa. Tai labai vaizdžiai parodo, kokia padėtis ES su žodžio laisve ir kokia pagrindinė „ES vertybė“. Ši „vertybė“ yra melas!

Gatestone pažymima, kad „peiliai, kirviai ir mačetės tapo įprastais ne tik džichado, bet ir žmogžudysčių, plėšimų, įsiveržimų į namus, seksualinių užpuolimų, garbės nužudymų ir daugelio kitų nusikaltimų įrankiais. Užpuolimai vyksta visur: parkuose, atrakcionuose, dviračių takuose, viešbučiuose, mokyklose, viešame transporte, stotyse, supermarketuose ir t.t. „Pas daugumą vokiečių susidarė pojūtis, kad pavojus slypi visus, bet nėra oficialios statistikos, tai padeda valdžiai kurti iliuziją, kad problema išgalvota“.

Piliečiai yra klaidinami, kad peilių atakose dalyvauja ne tik „pabėgėliai“, bet ir vokiečiai. Portale Gatestone pateikiama daugybė konkrečių musulmonų nusikaltimų aprašymų, paneigiama kruvinos Merkel valdžios propaganda.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą