2019-03-31

Merkel svečias iš Gvinėjos subadė peiliu sutuoktinių indų šeimą. Kodėl afrikiečiai nesiintegruoja Europoje?



Frau Merkel svečiai iš Afrikos Švabijos miestą Donauwörth pavertė pragaru. Šis miestas yra vienas iš nevykusios prieglobsčio politikos taškų Vokietijoje, rašoma Pi-news. Penktadienį 33 metų „pabėgėlis“ iš Gvinėjos užpuolė savo kaimynų indų šeimą ir subadė sutuoktinius virtuviniu peiliu.


Kaip praneša Bild, 49 metų vyras nuo patirtų sužeidimų mirė, o 43 metų jo žmona išgyveno, ji reanimacijoje, „stabilioje būsenoje“.

Nusikaltimo motyvai nėra aiškūs. Neatmetamas religinės neapykantos fonas, nes Gvinėjoje išpažįstamas radikalus islamas, o peiliu subadyti kaimynai buvo indusai.

Pi-news rašoma, kad „Donauwörth buvo ramus Švabijos miestas su 20 000 gyventojų, kol ten nebuvo atvežta 500 pabėgėlių, pagrinde juodaodžių afrikiečių, kurie čia atrado savo „naujuosius namus““. Dabar šio miesto gatvėse vyksta Vakarų-Afrikos vakaronės, prekiaujama narkotikais. Labiausiai kenčia miestelio moterys, kurios apiplėšinėjamos, prie kurių atėjūnai priekabiauja. Donauwörth dabar klasifikuojamas kaip probleminė zona.

„Juodi raudonai-žalios kanclerės svečiai tapo maru miesto autobuso vairuotojams. Nepriimtinas tamsiaodžių praeivių ir keleivių elgesys vyksta dieną ir svarbiausia naktį. Ženkliai sumažėjo miesto autobusų pervežimų: piliečiai retai skambina policijai tokių incidentų metu – jie tylėdami aplenkia tokias vietas,“– rašoma Pi-news.

2018 vasario mėnesį 150 nelegaliai importuotų „prieglobsčio prašytojų“ iš Afrikos nutarė išvykti iš šaltos Vokietijos ir sugrįžti į Italiją, kuri buvo viena iš trijų jų tranzito valstybių, per kurias jie be dokumentų atvyko į Vokietiją. 150 afrikiečių atvyko tuomet į stotį. Čia jie elgėsi agresyviai, bet gausioms policijos pareigoms pavyko juo sulaikyti Vokietijoje, kuri negali išsiversti be šio juodojo „aukso“.

Pranešama, kad žmogžudys iš Gvinėjos gyveno „decentralizuotame būste“. Taip valdžia bandė „integruoti“ nesiintegruojančius afrikiečius išskirstydama juos gyventi greta vokiečių. Tačiau ir tai netapo garantija, kad šie elgsis civilizuotai.

Kodėl juodaodžiai afrikiečiai nesiintegruoja Europoje?

Tarp juodaodžių afrikiečių ir europiečių yra didžiuliai rasiniai skirtumai. Juodaodžių smegenų svoris vidutiniškai siekia 1 kg, o europiečių 1,35 kg. Minimalus žmogaus smegenų svoris yra 0,8- 0,960 kg. Žmonės su mažesnėmis smegenimis turi gilius protinius sutrikimus, nepajėgia normaliai sugyventi bet kokioje žmonių bendruomenėje.

Europiečių populiacijos yra 0,5 procento žmonių, kurie gyvenimo bėgyje sirgo šizofrenija. Imigrantai šizofrenija suserga 2,9 kartus dažniau už europiečius, o juodaodžiai 4,8 karto, juodaodžiai iš Vakarų Afrikos (Gvinėja yra viena iš šių šalių) – 24,5 karto (!). Šizofrenija yra paveldima. Dar prisideda ir islamo faktorius.

Šizofreniją gydoma neuroleptikais, o papildomai naudojant psichoterapiją, galima pasiekti, kad ligonis gyventų pakankamai normalų gyvenimą. Dažniausiai tai ilgalaikis gydymas, kainuojantis apie 100000 eurų per metus.

Per 50 metų Afrikos gyventojų skaičius išaugo nuo 0,3 iki 1,2 milijardo. Iki 2050 metų Afrikoje gyvens 2,5 milijardai protiškai atsilikusių žmonių, lyginant juos su visa žmonija aplamai. Niekas nežino, kaip spręsti šią problemą. Baisiausia tai, kad šie neišaugantys iš 9-12 metų baltaodžio vaiko intelekto žmonės, imigruoja į Europą ir naikina Europos civilizaciją.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą