2019-03-15

Valanda su Rūta ir su perkama žurnalistika



Graži moteris, bet net ir gražios moters gaminamam šlamštui gaila laiko. Tačiau vakar, kovo 14 dieną, buvo ne eilinė bla-bla-bla, o prezidento rinkimuose dalyvaujantys keturi simpatiški vaikinai, o priedo globalistinis koldūnas su žuvies lūpomis, etatinis LRT viktorinas, valdžios nuskriaustų pedagogų ir virėjų atstovai.



Laida išėjo puiki! Tikra perkamos žurnalistikos chrestomatija. Galima ją studentams rodyti, kaip švediško kapitalo televizija moka aptarnauti švediško banko kandidatą į Lietuvos prezidento postą. 

Ir ko tik nepridirbo toje laidoje tas švedų kandidatas iš lietuviško draustinio stiklinės trobos: ir dainavo, ir demonstravo žemaičių tarme pasakytus jo bobutės pasisakymus, ir mentoriškai išaiškino, kad švedų bankas yra gėris, kad mokėti mokesčius bankui visai neprivalu, dar kažką pavapaliojo.

Labai įdomus buvo jo paaiškinimas apie homoseksualistų „santuokas“. Priminsiu, kad Londone kovo 2 dieną, šis Park-Sėda (arba SEB-Sėda) pasakė, kad yra už tokias „santuokas“. Vakar užgrojo visai kita plokštelė, kad Lietuvoje apie tai galima bus kalbėti po daugelio metų, kada visuomenė subręs šiam „gėriui“. Žodžiu, kaip pas šizofrenikus – visiškas asmenybės susidvejinimas šiuo klausimu.

Lenkus atstovaujantis vaikinas, reikia pripažinti, bandė elgtis ne pagal scenarijų, bandė sugadinti SEB-Sėdos švytintį portretą, pasakė, kad tas jo bankas šimtus milijonų mokesčių nesumokėjo Lietuvai, kad Lenkijoje bankai moka mokesčius valstybei, ne tik kerpa tos valstybės ir jos gyventojų vilnas, gi SEB-Sėdos šeimininkai tuos milijonus į Švediją išvežė, kad tų milijonų pakaktų ir vaikams, ir seneliams, ir mokytojams.



Koldūnas su žuvies lūpomis (panašu, kad ir žuvies smegenimis) bandė aiškinti, kad vieno iš kandidatų programa yra „iš balanos gadynės“, t. y. iš 19 amžiaus. Nekomentuosiu, esu tolerantiškas žmonėms su protine ir kitokia negalia.

Dar ko nekomentuosiu, tai ten sėdėjusio Sorošo nupirkto kandidato ir Europos parlamento deputato pasakojimo apie jo pagalbą „pabėgėlių“ iš Irako šeimai. Visa tai daug kartų yra pasakojęs pats „pabėgėlių krizės“ organizatorius Sorošas, kuris ir šį vaikiną iš Europos parlamento nupirko, kaip ir dar 1/3 šios susikompromitavusios įstaigos deputatų.

DC leaks 2016 metų rugpjūtį paviešino Džordžo Sorošo „Atviros visuomenės“ archyvą. Vengrijos premjero Viktoro Orbano žodžiais, „Atvirosios visuomenės“ dosjė nurodomi 226 Europos parlamento deputatai. Jame figūravo vienintelio Lietuvos atstovo pavardė – liberalo Petro Auštrevičiaus. Orbanas davė nurodymą specialiosioms tarnyboms ištirti šį klausimą. Šioje šalyje visų Sorošo įstaigų veikla buvo sustabdyta, išvytas lauk jo universitetas. Lietuvoje – tyla iki šiol, o sorošininkai sėkmingai naikina Lietuvą, pretenduoja į prezidento postą!

„Show must go on“, mieli tautiečiai, nupirktas show irgi...

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą