2019-03-05

Visi prieš visus – globalistų svajonė. Nejaugi to nesupranta kandidatai į prezidento postą, Europos parlamentą?



Vyrus reikia supriešinti su moterimis, vaikus su tėvais, juodus su baltais, ligotus su sveikais, dirbančius su pensininkais, jaunus su senais, aukštaičius su žemaičiais... bet kaip, kad tik supriešinti, tuomet besipjaunančius tarpusavyje, kovojančius tarpusavyje, bus lengviau suvaryti į vieną didelį globalizmo tvartą, lengviau kirpti jų vilną, melžti, pjauti.



Kad to nemato ir nesupranta darbų ir šeimos rūpesčių prispausti eiliniai piliečiai – jokia naujiena, tam jie ir prispausti prie žemės, kad nieko nematytų, nieko negalvotų, nieko aplink nesuprastų.



O jeigu žmogus ryžtasi kandidatuoti į aukštą postą, atstovauti valstybei, tūkstančiams piliečių? Manau, jis turi turėti atsakomybę, suprasti, kam naudingas skaldymas, kam naudingos mūsų tarpusavio pjautynės.

Todėl aš niekaip negaliu suprasti dr.Arvydo Juozaičio, dr.Stanislovo Tomo, protingų ir išsilavinusių vyrų, kai jie pradėję savo rinkimines kompanijas, vienas ketindamas tapti prezidentu, kitas ES parlamento nariu, išsitraukia tautinio skaldymo kortas ir ima jomis žaisti.

Nesenai Arvydas Juozaitis pasakė, kad Žemaitijos mokyklose reikia įvesti žemaičių kalbą, o Stanislovas Tomas, tvirtino, kad pasuose reikia įrašyti žemaičių tautybę, o jei valdžia atsisako rašyti, reikia dėl to teistis su valstybe ES teismuose.

Aš manau, kad galima įvesti ir dzūkų, ir aukštaičių kalbas mokyklose, o pasuose įrašyti tautybę „tuteišas“. Kuo Vilnijos gyventojai prastesni už žemaičius? Juk svarbu tikslas – skaldyti. Žiūrėk, po kelių metų atsiras autonomijos, o po dar kelių dešimtmečių tokios mažytės „Perlojos“ respublikos. Ar ne to siekia ES globalistai su savo regioninėmis programomis? Jokių suverenių valstybių, tik regionai, o virš viso to vaivorykštinė Briuselio saulė ir žydras Sorošo mėnulis.

Jei tokių paprastų tiesų nesupranta kandidatas į Lietuvos prezidento postą, kandidatas į Europos parlamentą, tai gal kažkas negerai su tais pretendentais? O jei su jais kažkas negerai, tai ar verta man už juos balsuoti?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą