2019-03-18

Genderinė kalba – Orveliškas projektas



Pasaulio finansinės oligarchijos valia nenormalūs žmonės ėmė primetinėti savo negalias sveikiems, juos įžeidinėti, klijuoti jiems įžeidžiančias etiketes, pavyzdžiui, „homofobų“, kaltinti „neapykantos kurstymu.“

Jaroslavas Hašekas „Šauniojo kareivio Šveiko“ nuotykiuose taip aprašo beprotnamį: „...Ten žmogus gali save laikyti ir dievu, ir švenčiausiąja mergele Marija, ir popiežiumi, ir Anglijos karaliumi, ir jo didenybe imperatoriumi, ir šventu Vaclavu... Padūkiausias buvo vienas ponas, laikęs save Oto mokslinio enciklopedinio žodyno šešioliktuoju tomu...“



Praėjo vos šimtas metų, o ES visuomenė pavirto į vieną didelį beprotnamį, kur berniukams mokykloje ėmė rengti sijonus, o Vilniaus miesto tarybos narys, užsimovęs moterišką suknią, pėdkelnes ir batus sakė, kad jis „fuck Lithuania“. Kuo jis skiriasi nuo pirmo pasaulinio karo laikų beprotnamio paciento? Kad nupirkta Pasaulio sveikatos organizacija ligonius pripažino sveikais? Ar nuo to feikinio pripažinimo psichikos ligoniai pasveiko?



Jei koks beprotis šiandien skelbiasi kitos planetos gyventoju reikia gerai pagalvoti apie pasekmes prieš juokiantis iš tokio ligoto žmogaus. „Kosmofobia“ dar neįvesta į politkorektinės inkvizicijos posakių žodyną, bet greitai ten gali atsidurti. Tuomet seks bausmė už „neapykantos kurstymą“, rašoma lenkų dienraštyje wPolyticę. Pateikiamas „ateivio iš kosmoso“ pavyzdys: 33 metų moteris, kuri iš pradžių buvo pasiskelbusi vyru, šiuo metu skelbia, kad yra belytė būtybė ir ateivė iš kosmoso.

Tai reiškia, kad visi tie, kas į ją žiūrėdami prie smilkinio suka pirštą, yra „kosmofobai“?!



Alice Weidel „genderinę“ kalbą vadina Orvelišku projektu

AfD partijos federalinės valdybos narė, AfD frakcijos Bundestage pirmininkė, sukritikavo „genderinę kalbą“. Partijos puslapyje ji rašo: „Taip vadinama „genderinė kalba“ tai Orvelo projektas. Ji ne tik prievartauja mūsų gimtąją kalbą ir suniokoja tekstus, kad jų neįmanoma skaityti, ji nori veikti ir kontroliuoti mūsų mąstymą genderinės ideologijos manipuliavimo kalba prasme. Jos žodžiais „genderinės kalbos“ propagandistai sąmoningai painioja gramatinę ir biologinę lytis, daro jas „genderiškai-neutraliomis“. „Tai absurdiška ir nemoksliška“, - sako Waidel.



Weidel nuomone, „genderinė kalba“ neturi nieko bendro su „lygybe“. „Mažuma siekia primesti savo mąstymą daugumai ir vis dažniau suranda savanorius pagalbininkus politikoje, masinės informacijos priemonėse ir administracijose. Kalbos policininkai supranta genderinius ginčus kaip išplėtimą teisių ir galimybių užtikrinimo, kad piliečiai galėtų pasisakyti tik genderinės ideologijos dvasioje. Tai pasikėsinimas į žodžio ir minties laisvę“.

Politikė pakvietė autorius, žurnalistus, mokslininkus ir visuomenės veikėjus telktis ir mobilizuotis prieš „genderinę kalbą“.

Kaip turėjo „užknisti“ smegenis vokiečiams genderizmas, kad prieš jį pasisakytų net atvira lesbietė Alice Weidel!

Izraelio portale 9tv. rašoma, kad Alice Weidel yra „lesbietė, gyvenanti oficialiai užregistruota santuokoje su azijietiškos kilmės imigrante. Pora net kartu augina du vaikus.“

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą