2020-03-29

Nyderlanduose COVID-19 sergančius senelius nutarė „savanoriškai“ žudyti


COVID-19 užsikrėtimo atvejų skaičius Nyderlanduose kovo 29 dieną pasiekė 10,8 tūkstančius, per dieną užkrėstų nustatyta 1104. Mirė 771 žmogus. Apie tai pranešė Nyderlandų nacionalinis sveikatos institutas (RIVM).

Seneliams, sergantiems COVID-19, šeimos gydytojai siūlo pasirašyti „gydymo atsisakymo sutartį“. Užsikrėtus „Covid-19“ Olandijoje dabar yra dvi galimybės: ilga plaučių intubacija, kuri eiliniam olandui tampa nepasiekiama, arba eutanazija.

Nyderlandų ligoninėse, ypač intensyvios terapijos skyriuose, susidarė minios ligonių, kurių šios sveikatos sistema nesugeba gydyti. Pastaruoju metu vis daugiau Olandijos senjorų sulaukia telefono skambučių, kviečiančių priimti tvirtą sprendimą – nusižudyti.

Laisvės partijos vadovas Gerdas Wildersas paprašė nedelsiant įsikišti sveikatos ministro ir ministro pirmininko pavaduotojo Hugo de Jonge, tačiau Olandijos valdžia tyli.

Siūlymas žudytis tai visiškos ES moralinės ir protinės degradacijos ženklas. Tai net ne natūrali atranka, tai džiunglės „civilizuotoje“ Europoje. Turtingiausiems – medicina, likusiems – autonazija, arba lėta mirtis namuose ir ligoninėje negydomiems.

Ši zoologinė Nyderlandų valdžios moralė parodo iki kokio nuosmukio ir protinės degradacijos priveda kapitalizmas, liberalizmas ir globalizmas, kokia degradavusi yra ES. Ši situacija rodo, kad žmogaus gerovė ES yra fikcija.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą