2020-03-21

Lietuvių repatriacija epidemijos metu. Dabar aš suprantu sąvokos „Globali Lietuva“ prasmę: tai juoda moteriškė su dalgiu rankoje



Nuo pirmadienio prasidėjęs „karantinas“ neuždarė valstybės sienų, kaip buvo žadėta, o Lietuvos piliečių sugrįžimas iš Vakarų Europos, kur jie dirbo, matyt, pasibaigs tik tuomet, kai bus užkrėstas ir mirs paskutinis Lietuvoje gyvenęs lietuvis. O gal čia ir yra Lietuvos globalizacijos sumanymo esmė, jos tikslas – sunaikinti Lietuvą.

Sugrįžtantys lietuviai, bent jų dauguma, sprendžiant iš jų elgesio sugrįžus, karantino sąlygų nesilaikymo, nėra proto ir kultūros bokštai. Kapitalistams tai mobili darbo jėga, kurianti pridėtinę vertę. Juos galima atsivežti, o tuomet, kai kyla sveikatos sistemos ir ekonomikos krizė, galima išspirti lauk. Niekas per prievartą jų iš Lietuvos neišvežė, niekas ir dabar nevaro atgal, viską atlieka „nematoma rinkos ranka.“



Kas atsitiks dabar su mūsų sveikatos sistema mes žinome – ji degraduos. Ji buvo visiškai nepasiruošusi iššūkiui, nesugebanti aprūpinti apsaugos priemonėmis net gydytojus, neaprūpino ji mūsų ir Covid-19 testais, neaprūpins ir plaučių ventiliavimo sistemomis.


Šiandien iš Italijos Bergamo miesto kariuomenė vėl vežė karstus, šį kartą jų buvo ne 60, kaip kovo 19 dieną, o 80. Mirusieji buvo išvežti į Ferrara ir Copparo krematoriumus, nes Bergamo miesto krematoriumas nespėja kremuoti mirusius nuo Covid-19.

Šiaurės Italija mirčių nuo Covid-19 pasauliniu epicentru tapo ne be „nematomos rinkos“ ir globalizmo rankų pagalbos. Lombardijos regione daugybė siuvyklų, kuriose dirbo kiniečiai. JAV diplomatas Algis Avižienis rašo:

„Kiek man teko sužinoti, Italijoje jau gyvena 300 000 kinų, kurių nemaža dalis dirba Italijos tekstilės firmose. Wuhan Kinijoje irgi yra tekstilės pramonė. Nemažai kinų praleido naujuosius metus tėvynėje Wuhane ir tada grįžo atgal į darbą Italijos firmose.

Mums propagandinė žiniasklaida pastoviai trimituoja, kad ir Lietuvai reikia dar daugiau užsienio darbuotojų. Galima spėti, kad darbdaviai inspiruoja tokią propagandą. Štai vienas pavyzdys Italijoje, kaip godūs darbdaviai rūpinasi tik savo gerove, o visuomenė moka milžinišką kainą.“

Nematoma rinkos ranka ir globalizmas dabar į Lietuvą atveda lemtingą emigrantą – juodą moterį su dalgiu rankoje. Mes jos laukėme, rengėmės, nes tai ir yra „Lietuvos pažangos strategija „Lietuva 2030“ !!!

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą